Vi er din karrierepartner

Det er vi fordi, Adecco er markedsleder, når det gælder vikar- og rekrutteringsløsninger. Sådan er det både globalt og i Danmark, hvor vi har 13 kontorer fordelt rundt omkring i landet. Dermed er vi både tæt på dig og vores kunder.Vi har over 40 års erfaring i at matche vikarer og faste medarbejdere med konkrete opgaver og stillinger hos vores mange kunder. Det gør Adecco til en samarbejdspartner, der har optimal mulighed for at hjælpe dig videre i din erhvervskarriere.

Vi lægger stor vægt på, at dine kvalifikationer og menneskelige kvaliteter skal passe til virksomhed og opgave – og at virksomhed og opgave passer godt til dig.Hos Adecco har vi stort fokus på, at din karriere tilpasses efter dit privatliv. Der skal nemlig være en god balance mellem job og privatliv.

Det kalder vi ”Better work, better life”.

Fast job
Med vores brede erfaring indenfor rekruttering til faste jobs kan Adecco være den professionelle jobpartner, der giver dig adgang til dit næste job.
Under punktet 'Fastansættelse' kan du læse mere om, hvordan du registrerer dig hos Adecco, så du kan drage fordel af vores kompetencer, erfaring og store netværk af kunder.

Vikariater & Projektansættelser
Vil du gerne hurtigere i job?
Er du træt af de samme arbejdsrutiner?
Eller ønsker du bare at prøve noget nyt?

Det har du muligheden for som vikar i Adecco. Under punktet 'Vikariater og Projektansættelser' kan du læse mere om, hvordan du kan blive ansat som vikar hos os.

Vi glæder os til at møde dig!  • © 2011 Adecco. All Rights Reserved
  • Adecco A/S, Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg Tlf. 38889400