Adecco søger brolæggere til opgaver på Sjælland

Adecco oplever stor efterspørgsmål på erfarne brolæggere, hvorfor vi er på udkig efter kandidater til vores kunder på Sjælland.

Som medarbejder hos Adecco får du mulighed for at prøve kræfter med både store og små virksomheder. Vejen frem til en fastansættelse kan ske gennem projektansættelser, da du hurtig vil opnå et større netværk inden for branchen. Samtidig oplever vi flere kunder, som vælger at fastansætte vikaren såfremt behovet og det rette match er til stede.

Arbejdsopgaverne kan være varierende, men vil primært være inden for følgende områder:

  • Belægning af granitsten, fx brosten, chaussésten og kantsten, med betonsten og med klinker på gader, indkørsler, torve og pladser.

Din profil:

  • Du har erfaring inden for anlægningsbranchen
  • Det er en fordel hvis du har Manitou-certifikat eller rørlæggerbevis
  • Du kan arbejde selvstændig og er ikke bange for selv at tage initiativ
  • Du behersker det danske sprog
  • Du er hårdtarbejdende, ansvarsbevidst og har en positiv indstilling

Adecco tilbyder dig tilknytning til professionelle konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser. Ansættelse efter ordnede forhold, herunder løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. 

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtale. Har overstående vakt din interesse bedes du sende ansøgning og CV til construction@adecco.dk. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Maya Nielsen på +45 3838 1220.