Adecco søger for kunde en Indkøbsassistent til stor global IT-virksomhed i Storkøbenhavn

  • Job reference
    4025222430

Er du interesseret i IT udstyr og har du erfaring med at håndtere ordrebehandling af IT indkøb internt i en større virksomhed? Er du serviceminded og vant til at kommunikere professionelt med kollegaer og leverandører på alle niveauer? Så er du måske den rette til denne stilling.

Adecco søger en Indkøbsassistent til vores samarbejdspartner; en stor international IT virksomhed beliggende nord for København. I denne stilling får du foden indenfor hos et stort internationalt og anerkendt brand hvor du har mange professionelle kollegaer omkring dig. Det er en god mulighed for at kickstarte din karriere.

Du bliver first point of contact i en betroet og central funktion når medarbejderne mangler IT udstyr eller har problemer med det eksisterende udstyr.

Af daglige opgaver kan nævnes:

  • Anskaffelse af IT udstyr til medarbejderne i virksomheden
  • Oprettelse af tickets og opfølgning relateret til reparationer af udstyr
  • Tæt samarbejde med Procurement teamet
  • Assistere med fakturerings- og leverandørudfordringer
  • Håndtering af udstyr, eksempelvis når medarbejdere forlader virksomheden eller når kollegaer flytter fra én afdeling til en anden
  • Oprettelse af startpakker til nye medarbejdere så det rette IT udstyr er klar

Hvem er du

Den rette kandidat til stillingen har 1-2 års erfaring med indkøb og håndtering af ordrebehandlinger, gerne inden for IT. Du har en naturlig interesse i IT udstyr og er hurtig til at lære. Du er selvstændig, struktureret og en problemløser med en can-do attitude. Du er desuden vant til at kommunikere med kollegaer og leverandører på alle niveauer og du servicerer med et smil.

Jobbet kræver, at du er flydende i engelsk og dansk i både i skrift og tale, samt at du behersker Excel og SharePoint på et højt niveau. Det er en fordel hvis du har erfaring med SAP og MyOrder, men ikke et krav.

Din ansøgning

Du vil blive ansat af Adecco, men med daglig gang hos vores kunde hvor dine opgaver udføres. Stillingen er fuld tid og foreløbig frem til 30. juni 2019, men for den rette kandidat er der mulighed for forlængelse.

Er du interesseret, og mener du, at du er den rette til jobbet, så send en kort ansøgning samt dit engelske CV allerede i dag, den rette kandidat kan være fundet i morgen. Der er opstart så snart den rigtige kandidat er fundet, ansøgninger vil derfor blive behandlet løbende.

Vil tilbyder en grundløn på 25.000 DKK om måneden, hertil kommer pension og fritvalgstillæg jf. Funktionæroverenskomsten.

Har du spørgsmål som ikke er besvaret i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte HR & Rekrutteringskonsulent Mia Jørgensen på 3838 7006.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Mia Herluf Jørgensen
Onsite Specialist
(+45) 3838 7006