Adecco søger medarbejdere til industrirengøring i Kalundborg

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2191652

Adecco søger medarbejdere til industrirengøring til stor medicinnalvirksomhed i Kalundborg

Adecco søger rengøringsmedarbejdere til international virksomhed i Kalundborg. Der er tale om vikariater, som har opstart i december. Du skal kunne arbejde den 27 og 28 december 2018, da der her til være en stor opgave som kræver at du kan sætte hele dagen af – begge dage. Vagterne starter tidligst kl. 05.00, hvorfor du gerne selv skal kunne transportere dig til og fra Kalundborg.

Derudover vil der være mange vagter at få i 2019, og en eventuel fastansættelse såfremt der er det rette match.

Der stilles store krav til rengøringen, hvorfor det er et krav, at du minimum har 3 måneders rengøringserfaring. Desuden er det nødvendigt med et GXP bevis. Har du ikke allerede et GXP bevis, tilbyder virksomheden et kursus heri – gratis, hvilket finder sted den 14. december. Det er en fordel, hvis du i forvejen har et GMP bevis og har erfaring med dette. Men det er ikke et krav at have hverken GMP eller GXP bevis for at søge dette job.

Rengøringsarbejdet er sæsonbetonet, hvor der specielt er travlt i december januar og februar og igen i sommerperioden. Såfremt vi ikke kan tilbyde arbejde hos den på gældende virksomhed, har vi mange andre kunder, hvor der er mulighed for ekstra vagter.

Din profil

  • Du er mødestabil – helt udover det sædvanlige

  • Du kan tale og forstå dansk

  • Du har en positiv indstilling og er ydmyg omkring dit arbejde

  • Du kan fremvise en straffeattest

Arbejdstid

Arbejdstiderne kan ligge både dag, aften og nat. Det er derfor vigtig, at du er meget fleksibel i forhold til dette. Du skal være indstillet på, at der i de travle perioder kan forekomme overarbejde, særligt den 27 og 28 december 2018.

Løn og overenskomst

Du lønnes efter gældende overenskomst på området og dine faglige kvalifikationer. Løn, feriepenge og pension udbetales af Adecco A/S.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Sales & HR Consultant Morten Petersen på 3838 1100.

Ansøgning

Interesseret? Vi opfordrer dig til at ansøge med det samme, og indsætte dit CV i en PDF fil. Vi kalder løbende ind til samtaler på Frederiksberg.