Adecco søger medarbejdere til lager- og medicinalbranchen

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2258038

Leder du efter et fleksibelt arbejde, som giver frihed til at vælge hvor og hvornår, du vil arbejde?

Område: Sjælland

Vil du supplere din nuværende indtægt? Er du nyuddannet, studerende eller ledig? I Adecco har vi travlt indenfor industri- og medicinal branchen og vi har måske lige jobbet til dig!

Vi søger både faglærte- og ufaglært arbejdskraft, hvor erfaring ikke nødvendigvis er et krav. Der er muligheder for dag til dag vikariater, projektansættelser eller længere vikariater, der fører til fastansættelser. I vores afdeling København, Industri dækker vi stole dele af Sjælland - er du jobsøgende og fra Jylland opfordrer vi dig til at tage kontakt til vores kollegaer vest fra storebælt. Se mere på vores hjemmeside.

Som medarbejder hos Adecco skaber vi muligheder for at du kan få en fod indenfor hos forskellige virksomheder, du kan prøve nye brancher af, få skabt et bredt netværk og få erfaring. Du kan med andre ord, få en uvurderlig praktisk erfaring, hvor du kan lære helt nye færdigheder.

Til gengæld er det vigtigt at du er ansvarsfuld og selvom der kan være travlt, går du ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du vil blive en vigtig person, når det hele skal løbe rundt ude hos vores kunder og de skal derfor kunne regne med netop dig! Ofte vil arbejdet kræve, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er god til at kommunikere bredt med mange forskellige faggrupper og mennesker. Arbejdet kan være på dag-, aften-, nat- og weekendhold. Det er et krav, at du kan fremvise en straffeattest.

Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst samt pensionsordning og feriepenge. Med andre ord –du skal blot koncentrere dig om at levere et godt stykke arbejde hos vores kunder. Vi håber du vil med ombord?

Ansøgning:
Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SHR Konsulent, Morten Petersen på tlf.: 38381100 mellem kl. 09:00-15:00.