All-Round Bogholder søges til DanBlumen A/S i Odense

 • Job reference
  4073998873

Motiveres du af en energisk og inspirerende leder der tænker på din personlige udvikling? Og trives du i et teambaseret arbejdsmiljø, hvor tonen er uformel så er du måske DanBlumen A/S’s nye all-round bogholder.

DIN ROLLE I TEAMET:

Du opnår succes som bogholder hos DanBlumen A/S, hvis du har solid erfaring fra allround bogholderi. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men din faglige interesse og personlighed er altafgørende.

Opgaverne spænder vidt og sammen holder I styr på økonomien for alle virksomhedens selskaber. Du trives med et højt arbejdstempo, god dialog med kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere og ser den digitale udvikling som en force for virksomheden. 

I løbet af en arbejdsdag vil dine arbejdsopgaver b.la. Inkludere:

 • Bogføring af købs- og salgsordrer
 • Kreditnotaer
 • Kontakt til tolden i Schweiz samt udfærdigelse af toldpapirer
 • Bogføring af lager
 • Bogføring af gartnere
 • Fragtregninger
 • Leverandørkontakt ang. afregning
 • Kontakt med plantetilsynet

DIN PERSONLIGHED:

I en travl hverdag med afvekslende opgaver, evner du at arbejde ansvarsfuldt og målrettet. Der forventes derfor, at opgaverne udføres selvstændigt, men der lægges også stor vægt på, at du lykkedes og dette gøres ved høj faglig sparring.

Som person er du ikke bange for at kommunikere og du må forvente en bred kontaktflade såvel internt som eksternt. Da virksomheden er international vil du dagligt skulle kommunikere på tysk, hovedsageligt i telefonen.
Du er god til at danne dig et hurtigt overblik over processer og er samtidig altid opmærksom på detaljen. Du brænder for at tilegne dig ny viden, der samtidig bidrager med at optimere eksisterende forretningsgange. 

Du trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens og hvor man løfter arbejdsopgaverne i flok. I perioder skal man forvente, at der kan være overarbejde.

HVORFOR VÆLGE AT ARBEJDE FOR DANBLUMEN A/S:

DanBlumen A/S’s kultur er kendetegnet ved at være flad og uformel med højt til loftet. Gennemsigtighed og frihed under ansvar er nøgleordene for teamet såvel som virksomheden. Der lægges stor vægt på, at medarbejderne trives, hvorfor der er en god kantine- og bonusordning og der arrangeres sociale arrangementer flere gange om året.

For mere information: www.danblumen.dk

ER DU DET RETTE MATCH?

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du søge stillingen via linket her på siden. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Da Adecco A/S forestår rekrutteringen bedes al kontakt stiles hertil og meget gerne til Senior Sales & HR Consultant Henriette Høi på 3838 1157 eller henriette.hoei@adecco.dk

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Henriette Høi
Sales & HR Assistant
(+45) 38381157