Area Sales Manager – til global virksomhed indenfor luftrensningssystemer

 • Job reference
  4111939621

Salg af bedre indeklima til hele Sjælland – vil du være med? Vi søger lige nu en som dig, der proaktivt kan udvikle en kundebase eller sagt på en anden måde: Dig, der kan og har lyst til at sælge og har en stærk vilje til at lykkes. Og du får lov til at sælge noget, der giver mening og giver forøget livskvalitet for mange: Et sundt og energieffektivt indeklima til større virksomheder.

 

For vores kunde, søger Adecco en B2B Area Sales Manager. Du bliver en af de drivende kræfter i salgsteamet og opgaven består i pleje af eksisterende portefølje, men i særdeleshed bearbejdning af nye kundeemner. Du får mulighed for at sælge nogle af markedets bedste tekniske løsninger til virksomheder indenfor industri, produktion og logistik. Succeskriterier for jobbet er en kommerciel tankegang, fokus på generering af ny forretning og at ROI tankegangen ligger i dit DNA.

 

Som person er du

En holdspiller, der bidrager til at teamet leverer og udvikler. Du møder kunder og kolleger med positiv energi og tillidsfuld tilgang. Du har stor fokus på resultater og arbejder struktureret hen mod opfyldelse af strategien og målet.

 

Kvalifikationer

 • 5 års selvstændig B2B salgserfaring med mellemstore og store kunder (B2B)
 • Kendskab eller uddannet indenfor salgsforhandling (gerne SPIN)
 • Dygtig til forhandlingsteknik konkret forankret i kundernes behov
 • Behersker Office-pakken på højt niveau
 • Gode dansk og engelsk kundskaber i skrift og tale er et krav
 • En fordel hvis du allerede har arbejdet med Salesforce CRM
 • Gyldigt kørekort
 • Teknisk flair

 

Du tilbydes

En selvstændig stilling i et mindre team i Danmark. Med salgsansvar for Sjælland, specielt Københavnsområdet, skal du videreudvikle vores kundedatabase. Du vil blive udfordret på det faglige såvel på det personlige plan i en global og markedsledende virksomhed. Du får mulighed for at være med til at skabe kulturen i den danske afdeling og bliver involveret i og bidrage til at sætte dit aftryk på udviklingen og væksten.

 

Ansøg via link med motivationsbrev og CV. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Christina Tocado Grünwaldt fra uge 33 på mail: christina.grunwaldt@adecco.dk eller pr. telefon 2568 3527.

 

 


{Resbonsibillity}


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om

Kontaktoplysninger
Christina Drejet
Sales & HR Consultant
(+45) 38387007