Bliv SSA vikar hos Adecco

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2217933

Vi oplever stigende efterspørgsel på social- og sundhedsassistenter primært til varetagelse af dag til dag vagter. Vi søger derfor dig, som er social- og sundhedsassistent, der kan arbejde i Storkøbenhavn og/eller Nordsjælland. Du vil få mulighed for at dække vagter i eksempelvis hjemmeplejen, plejehjem og bosteder, hvor der efterspørges bemanding til både dag-, aften- og nattevagter. Som vikar gennem Adecco vil vi kunne imødekommende en fleksibel hverdag, hvor du gennem afvekslende arbejdssteder arbejder med forskellige mennesker.

Vi forventer:

Du skal være uddannet social- og sundhedsassistent og have relevant erfaring. Vi forventer, at du er stabil, fleksibel og imødekommende. Du vil som vikar møde mange forskellige mennesker, hvorfor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og yde en god service. Vi forventer ligeledes, at du tilgår opgaverne med en positiv samt professionel indstilling.

Vi tilbyder:

Vi ansætter efter overenskomstmæssige løn- og ansættelsesvilkår med lønudbetaling hver 14. dag. Du vil blive tilknyttet en fast personlig konsulent, der tilbyder dig vagter, hvor du har indflydelse på arbejdstider samt arbejdsmængden. Som vikar har du mulighed for at det tjene det ekstra og have varierende arbejdsopgaver i skiftende arbejdsmiljøer. Hvis du udviser engagement, høj faglighed og samarbejdsvillighed, vil din tilknyttet konsulent kunne formidle, om evt. andre jobmuligheder kan tilbydes.

Send ansøgning:

Har ovenstående vakt din interesse så send en ansøgning via vores hjemmeside. Spørgsmål til stillingen kan rettes til HR-assistent Julie Kubstrup på mail: julie.kubstrup@adecco.dk eller salgs- og HR-konsulent Camilla Bagger på mail: Camilla.Bagger@adecco.dk eller direkte på tlf. 3838 7037. Ansøgningerne behandles løbende i takt med, at de modtages. Forud for endelig ansættelse indhentes straffe- og børneattest.

Adecco Group er verdens største leverandør af HR-ydelser, herunder bemandings- og vikarløsninger. Adecco Medical varetager opgaverne indenfor social- og sundhedsområdet og har igennem efterhånden mange år leveret sundhedsvikarer til såvel plejecentre i kommunerne som til sundhedsvæsenet. Hertil kommer opgaver med borgere i eget hjem med forskellige hjælpebehov, herunder bl.a. borgere med et kombineret behov for pleje, praktisk hjælp og respiratorisk overvågning. Adecco Medical varetager ligeledes vikariater af læger, lægesekretærer og sygeplejersker til kliniske forsøg. Den store specialisterfaring, som Adecco Medical besidder, relaterer sig til såvel voksensager som børnesager.