Bogholder til foreningen Ligeværd

  • Job reference
    4132252740

DIN ROLLE I TEAMET
Du bliver en del af en organisation, hvor fællesnævneren, er at alle ønsker at hjælpe og gøre en forskel – specielt for børn, unge og voksne med særlige behov. Du vil få en central og selvstændig rolle som bogholder med reference til Ligeværds souschef og økonomiansvarlig. Du får høj grad af ansvar og frihed til at løse dine opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du er proaktiv og formår at prioritere dine arbejdsopgaver løbende. Tempoet i afdelingen er højt, hvorfor du ikke kommer til at kede dig. Din hverdag er præget af en stor kontaktflade til eksempelvis kollegaer, medlemmer og pårørende. Din daglige gang bliver på kontoret hos Ligeværd i Risskov.

DINE EVNER & KOMPETENCER

Du opnår succes som Bogholder qua din passion, dit høje personlige drive, din evne til at bevare overblikket og ikke mindst din evne til at arbejde struktureret med mange alsidige arbejdsopgaver. Dine faglige evner samt din sans for detaljer sikrer, at der er vedvarende høj kvalitet i alt, hvad du foretager dig. Du vil være ansvarlig for debitorbogholderiet, håndtering af bilag, lønafregning for ca. 20. personer, opkrævninger af NETS, faktureringer, afstemninger, håndtering af medlemsservice, likviditetsstyring af foreningerne samt kvartalsvise regnskabsopfølgninger, klargøring til revision samt løbende ad. hoc opgaver. På baggrund af dine erhvervserfaringer inden for økonomi- og regnskab varetager du førnævnte ansvarsområder med selvstændighed og stort engagement.

Baggrund: Det er et plus, hvis du er uddannet som revisor eller har erfaringer som bogholder med ansvar for forskellige typer af regnskaber og projekter. Dog er uddannelsen ikke det afgørende, men kombinationen af din erhvervserfaring samt personlighed. Skills: Rutineret bruger i excel og ideelt set stærk i Bluegarden og Uniconta.

Uddannelsesniveau
{Education}

HVORFOR VÆLGE FORENINGSFÆLLESSKABET LIGEVÆRD?

For Ligeværd er god kemi lige så vigtigt, som dine faglige kvalifikationer. Hos Ligeværd er der en stærk fællesskabsfølelse og trivsel og arbejdsglæde er i højsæde. Kulturen hos Ligeværd kendetegnes, som værende energisk og livligt. Der er et godt arbejdsklima, hvor man prioriterer fællesskabet og den gode relation til kollegaerne. Du tilbydes løn reguleret efter Statens løntrin. Pensionsordning på 15% samt en række personalegoder såsom: Betalt fridag d. 5. juni (Grundlovsdag), frugtordning og mulighed for flextid indenfor kontorets åbningstider. 

Sprog
{Language}

ER DU RETTE MATCH?

Ligeværd samarbejder med Adecco omkring rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adecco´s Sales & HR Consultant Sarah Dressel via mail: sarah.dressel@adecco.dk eller pr. tlf.: 38 38 11 80

Søg stillingen allerede i dag, vi har blot brug for dit CV og en ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du er det rette match. 

Opstart er d. 01.12.19 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Ligeværd
Ligeværd gør en forskel for børn, unge og voksne gennem hele livet og er et fællesskab bestående af tre organisationer, der på hver deres måde, arbejder for at skabe bedre uddannelses-, beskæftigelses-, bolig- og sociale vilkår for mennesker med særlige behov. Foreningens 3 medlemsorganisationer består af: Ligeværd Forældre og Netværk (LFN), Unge for Ligeværd (UFL) og Ligeværd Fagligt Forum (LFF). Udover de 3 medlemsorganisationer, har Ligeværd også en forretningsenhed, der udbyder kurser, messer, events mm. 

Kontaktoplysninger
Sarah Dressel
Sales & HR Consultant
38 38 11 80
sarah.dressel@adecco.dk