Brolægger/anlægsgartner søges i Hovedstadsområdet

Adecco Construction oplever en stigende efterspørgsel på anlægsfolk. Derfor søger vi medarbejdere, som ønsker at være en del af vores faste vikarkorps inden for Construction området. Vi kan tilbyde vikariater i Hovedstadsområdet.

Arbejdsopgaverne kan være varierende, men vil primært være inden for følgende områder:

  • Belægning af granit- og betonmaterialer, fx brosten, chaussésten og kantsten, med betonsten og med klinker på gader, indkørsler, torve og pladser, beplantning.

Din profil:

  • Du er udlært brolægger/anlægsgartner eller har erfaring inden for anlægningsbranchen
  • Du kan arbejde selvstændig og er ikke bange for selv at tage initiativ
  • Du er hårdtarbejdende, ansvarsbevidst og har en positiv indstilling

Som medarbejder hos Adecco A/S får du mulighed for at prøve kræfter med både store og små virksomheder. Vejen frem til en fastansættelse kan ske gennem projektansættelser, da du hurtig vil opnå et større netværk inden for branchen. Samtidig oplever vi flere kunder, som vælger at fastansætte vikaren såfremt behovet og det rette match er til stede.

Adecco tilbyder dig tilknytning til professionelle konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser. Ansættelse efter ordnede forhold, herunder løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. 

Stillingerne er med tiltrædelse hurtigst muligt, hvorfor vi løbende indkalder til samtale. Har overstående vakt din interesse bedes du sende ansøgning og CV til construction@adecco.dk. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på +45 3838 1220.