Dynamisk og engageret Studentermedhjælper til rekruttering og administration

  • Job reference
    4095034883

Er du passioneret omkring mennesker og HR?

   

DIN ROLLE I DIT TEAM

Dine arbejdsopgaver vil være centreret omkring den daglige servicering af vores kandidater, vikarer og kunder, i en tæt og nærværende dialog. Du vil få mulighed for at sidde med de fleste typer af opgaver, inden for HR og rekruttering herunder booking af vikarer/kandidater, annoncering, screening, afholdelse af jobsamtaler, referencetagning, registrering af HR data, ansættelsesjura & kontrakthåndtering. Du får en hverdag, hvor din fleksible og omsstillingsparate tilgang kommer i spil, da du som person kan holde mange bolde i luften i et miljø, hvor du aldrig helt ved, hvad dagen bringer. Du bliver en del af et team med 4 gode kolleger. Din base bliver på Adeccos kontor på Frederiksberg, hvor du refererer til Onsite Area Manager Carsten Helm-Erichsen. 

 

DINE EVNER & KOMPETENCER

Den personlige kontakt, stiller store krav til menneskeforståelse og indlevelse i andre menneskers dagligdag, hvorfor det er afgørende, at du er udadvendt og empatisk af natur. Du har passion for mennesker, og du har enten qua din erfaring eller din videregående uddannelse interesse i HR paletten, som du ønsker at videreudvikle og arbejde med i praksis. 
Dernæst er det vigtigt, at du er detaljeorienteret og forstår vigtigheden i at håndtere persondata og kontrakter juridisk korrekt, og at du er skarp på processer og procedurer. 


HVORFOR VÆLGE OS?

Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os. 


Er du vores rette match?

Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
{ContactInfo}