En selvkørende lager- og logistikmedarbejder søges

Ny

Er du rutineret i lager, logistik, EDB og truckkørsel? Brænder du for at komme ud i et aktivt arbejdsmiljø med alsidige opgaver og ansvar? Så er det muligvis dig vi leder efter!

Adecco søger lige nu efter en lager- og logistikmedarbejder med truckkort, og gode engelskkundskaber til en Try & Hire stilling i Albertslund.

Hos vores kunde bliver du en del af et travlt arbejdsmiljø, hvor du vil få rig mulighed for at udnytte dine kompetencer inden for lager- og logistik. Du vil få ansvar og direkte kontakt med kunder, hvorfor det er vigtigt at du er serviceminded og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med lagerstyrringsprogrammet Oracle.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav at du har truckcertifikat, kørekort (minimum kategori b) og kan fremvise en straffeattest. Derudover er det vigtigt at du er:

  • Serviceminded
  • Udadvendt
  • Ansvarlig
  • Fleksibel
  • Detaljeorienteret og har en god ordenssans
  • Villig til at tage fat for at løse opgaven

Ansættelsesforhold:

  • Arbejdstiden ligger i tidsrummet 06:00–17.00 (37 timer).
  • 3 måneders fuldtidsansættelse gennem Adecco A/S inkl. fuld løn, pension og feriepenge.
  • Herefter mulighed for fastansættelse hos kunden.
  • Lønnen er 170 kr,- i timen.

Som medarbejder gennem Adecco, er din fornemmeste opgave at levere god service overfor vores kunder. Du er bl.a. mødestabil og fleksibel i forhold til arbejdstider, du fungerer med alle typer af mennesker, og du er ikke bange for at træde til opgaven og yde en helhjertet indsats. Såfremt der er et gensidigt match mellem kandidat og virksomhed efter 3 måneders fultidsansættelse gennem Adecco, vil den rette kandidat i dette tilfælde blive fastansat hos virksomheden.

Om virksomheden:

Virksomheden er en af de største indenfor sin branche, som kan karakteriseres som nichepræget. De har lager og kontor i Albertslund, hvorfra de opbevare-, pakker, og distribuerer gods for deres kunder. De værner om medarbejderne, og omtaler dem bl.a. som det vigtigste råstof i virksomheden. Der er en høj grad af frihed under ansvar, hvor fokus er på at opgaverne bliver løst.

Opstart vil være hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Ring meget gerne når du har ansøgt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 3838 1100 mellem 09:00-15:00. Vi glæder os til at hører fra dig, og vi vil holde samtaler løbende med kvalificerede kandidater