Erfaren juridisk sekretær/advokatsekretær med kendskab til ejendomme

  • Job reference
    4120568241

Har du erfaring som sekretær i et ejendoms- eller advokatkontor?
Trives du i en travl hverdag med varierende arbejdsopgaver og en bred kontaktflade?   
Har du passionen, evnerne og lysten til at indgå i et yderst respektabel, privatejet ejendomsselskab med en lang historie?


Så er vi måske et godt match:
Som sekretær hos Ejendomskontoret spiller du en vigtig rolle i administrationen, og dine opgaver er mangeartede. En stor del af din hverdag vil gå med besvarelse af intern og ekstern post, udarbejdelse af omkostningsbestemt leje, opdatering af paradigmer, inkassoskrivelser, forsikringssager og meget mere.


Om dig og din baggrund – du har/er:

  • erfaring som juridisk sekretær eller erfaring fra lignende stilling i et ejendoms-, advokatkontor, pensionskasse eller investeringsselskab med speciale i ejendomsadministration

  • med fordel, et godt kendskab til lejelovgivningen samt omkostningsbestemt leje
  • en engageret person, hvor høj service, disciplin og struktur falder dig naturligt
  • velformuleret, præcis, en god formidler-, og behersker dansk og engelsk flydende - i både skrift og tale

  • IT-kompetencer: Windows, MS Office-, og meget gerne UNIK


Ejendomskontoret tilbyder:
At blive en del af en traditionsrig og professionel virksomhed, hvor din rolle er vigtig for virksomhedens fortsatte succes, og hvor du vil indgå i et dagligt juridisk samarbejde med dygtige kollegaer og med en arbejdsuge på en 30,5 time i et uhøjtideligt men professionelt arbejdsmiljø. Som sekretær vil du skulle samarbejde tæt med Ejendomskontorets øvrige ansatte i alle afdelinger og tilknyttede advokater mv.


Vi vil gerne høre fra dig:
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Ejendomskontoret så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings konsulent, Christina Drejet på telefon 38 38 70 07.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.


Om Ejendomskontoret:
Ejendomskontoret er beliggende i ambassadekvarteret på Østerbro, og er en privatejet ejendomsvirksomhed der udlejer lejeboliger i Københavnsområdet. Ejendomskontoret udlejer fortrinsvist moderniserede lejligheder til virksomheder fra ind- og udlandet herunder ambassader m.v. Ejendomskontoret har derudover sin egen serviceafdeling, der bl.a. varetager lettere renoveringsopgaver samt et pensionat.

Der er tale om en virksomhed, der har en lang og veldokumenteret historie inden for ejendomsadministration. Man vægter et højt serviceniveau og en effektiv håndtering af de problemstillinger, der skal håndteres på daglig basis. Ejendomskontoret består af regnskabs-, udlejnings-, byggesags-, inspektør- og juridisk afdeling.


{Resbonsibillity}


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om

Kontaktoplysninger
Christina Drejet
Recruitment Consultant
(+45) 38387007
christina.drejet@adecco.dk