Faglig stærk HR-konsulent

  • Job reference
    4107311020

Har du et solidt kendskab til personalejura, overenskomster og personaleadministration? Tænker du proaktivt i forhold til at understøtte både ledelse og medarbejdere? Sætter du gerne din faglighed i spil og kan du se dig selv være et stærkt, fagligt fyrtårn indenfor HR-området?

 

Så har du nu muligheden for at blive en del af Hillerøds Forsynings HR- og direktionssekretariat. Som HR-konsulent kommer du til at stå for den daglige HR-drift, samt være med til at videre udvikle virksomhedens HR-funktion.


DU DRIFTER OG SIKRER VELFUNGERENDE HR-PROCESSER
Du kommer til at arbejde med personaleadministration og bliver organisationens naturlige HR-faglige midtpunkt. Du ser det som et vilkår, at det er dig, der holder dig ajour med personalejura og overenskomster. Du tager ansvar for HR-kerneopgaverne, men du tænker også ud over det, og du har mod på både at deltage i og være drivkraft ift. udviklingstiltag.

Større udviklingstiltag sker i tæt samarbejde med lederen for HR- og direktionssekretariatet og dine nærmeste kollegaer i afdelingen – men du har en selvstændig rolle ift. medarbejder- og ledelsesudvikling, samt ledelsessparring.

 

Mere konkret vil dine daglige arbejdsopgaver indeholde:

  • Administrative opgaver i forbindelse med rekruttering, herunder udarbejdelse af jobopslag og løbende dialog med kandidater
  • Administrative opgaver i forbindelse med ansættelse, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, tilmelding af sundhedsforsikring og prøvetidssamtaler m.v.
  • Administrative opgaver i forbindelse med afvikling af ansatte
  • Sikre god kommunikationen og samarbejde med fagforbund.•Optimering og vedligehold af personalehåndbog, samt personalepolitikker
  • Sikre at lønforhandlinger og lønreguleringsprocesser gennemføres bedst muligt
  • Vedligeholdelse af personalesager/-mapper/HR-data
  • At sikre at HR er en synlig og aktiv del af organisationen, hvor medarbejdere trygt kan få hjælp, og hvor ledere kan få støtte i alle aspekter af deres personalehåndtering

 

PROFESSIONELLE OG PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er engageret og ansvarsfuld – og du har fokus på, hvad der er bedst for virksomheden.

Du er uddannet indenfor HR, eller kommer med anden relevant erfaringsmæssig baggrund. Du har erfaring med overenskomster, med fordel KL-overenskomster.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er god til at finde løsninger. Du bevæger dig ubesværet på alle niveauer i organisationen, og du træder lige så let ind på ledermøderne, som på afdelingsmøderne, når du deler ud af faglige viden.

Du optræder altid loyalt og professionelt, og du forstår at værne om den fortrolighed, der følger med arbejdsområdet.

 

HVAD HILLERØD FORSYNING TILBYDER
Spændende arbejdsdage hvor der ofte er fuld fart på – og mulighed for, at du kan sætte dit eget aftryk. En uformel omgangstone, ledelse med stor uddelegering, samt frihed under ansvar.

Fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med ansættelse efter gældende overenskomst.

En attraktiv arbejdsplads, med fokus på arbejdsglæde, udviklingsmuligheder og sparring, beliggende i smukke omgivelser på Solrødgård i Hillerød.

En aktiv personaleforening, massageordning, kantine og frugtordning, sundhedsforsikring mv.


VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Hillerød Forsynings HR- og direktionssekretariat, så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings konsulent, Christina Tocado Grünwaldt på telefon 25 68 35 27.

Tiltrædelse snarest muligt, eller senest den 1. september 2019. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.


HILLERØD FORSYNING
Hillerød Forsyning understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv, både i dag og i fremtiden, ved at levere rent vand og varme, samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde. Vi er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 130 engagerede medarbejdere. Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hillerodforsyning.dk

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
Dansk

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Christina Drejet
Recruitment Consultant
(+45) 38387007
christina.drejet@adecco.dk