Fantastiske medarbejdere søges til respirationsteams

Vores borgere er afhængig af dig og din hjælp i hverdagen. De er respirator- og kørestolsbrugere, og skal bruge dig som deres forlængede arme og ben i hverdagen til mange forskellige gøremål.

Vi søger dig med hjertet på rette sted, fyldt med glæde og omsorg, der kan arbejde selvstændigt. Oftest vil du skulle være en flue på væggen, men stadig være klar i kulissen, når hjælpen behøves.

Vores nuværende team giver dig al den oplæring, der er behov for, så erfaring med respirator eller som personlig hjælper er ikke et krav.

Vi lover dig en fast stilling, når oplæring er fuldendt. En fast vagtplan, så du langt ud i fremtiden kan få privatliv og arbejde til at passe sammen. Vagterne er normalvis 8 timer korte, og der arbejdes hver anden weekend.

Selvom vi arbejder selvstændigt i hverdagen, så hjælper vi hinanden i de enkelte teams. Det gælder i hverdagen, ved behov for fri, i tilfælde af ferie og ved sygdom. Vi afholder løbende personalemøder og supervision. Derudover kan du forvente et tæt samarbejde med din konsulent hos Adecco, hvor også din trivsel er i fokus.

Lige nu har vi primært behov for hjælp til vores teams i Rødekro og Esbjerg området, så meld dig endelig på banen, hvis du synes det her lige lyder som dig.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Og har du spørgsmål er du altid velkommen til, at ringe på 38381390 og spørge efter Pernille Ahle.