Financial Controller

  • Job reference
    4128802406

DIN ROLLE I TEAMET

Du bliver en del af et team på fem samt tre studentermedhjælpere med reference til Adeccos Head of Accounting and Controlling. Teamet er et fagligt stærkt team, der altid hjælper hinanden. Du får dygtige og passionerede kollegaer, der forstår værdien af, at vi løfter i flok. Du vil være med til at sikre en fortsat høj kvalitet i afdelingen og for eksempel effektivisere de regnskabsmæssige processer. Du får en høj grad af ansvar og frihed til at løse dine opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du er en afslutter, at du kan arbejde selvstændigt i teamet, og at du er handlekraftig.

Tempoet i afdelingen er højt, hvorfor du ikke kommer til at kede dig, og med fokus på en performancekultur, er du som medarbejder aldrig i tvivl om, hvilke forventninger der er til dig. Din hverdag er præget af tæt samarbejde og en stor kontaktflade til øvrige kollegaer i huset. Din daglige gang bliver på vores danske hovedkontor på Frederiksberg.

 

DINE EVNER & KOMPETENCER  

Du opnår succes som Financial Controller qua din passion, dit høje personlige drive, dit sublime øje for forretningsudvikling og din evne til at forvandle tung data og lange Excel ark til let tilgængelig viden kombineret med din solide grundviden om finansiel rapportering og din stærke regnskabsforståelse. Dine analytiske evner samt din sans for detaljer sikrer, at vi har vedvarende høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Med din høje forretningsforståelse og dit fokus på performance agerer du sparringspartner for Adeccos CFO og for Head of Accounting & Controlling, og du assisterer med forecast og finansielle rapporteringer til samme. Du arbejder selvstændigt, målrettet og med fokus på overholdelse af deadlines, hvilket ses ved månedsluk, ved rapportering til Adecco Group Global, i forbindelse med materialeforberedelse til ekstern revision og i øvrigt generelt i dagligdagen.

Baggrund: Cand. Merc., HD(R) eller lignende. Erfaring: 2-5 års relevant erhvervserfaring som Revisor el. Financial Controller & erfaring med rapportering, controlling, revision og/eller finansielle analyser. Skills: Excel på højt niveau, ubesværet kommunikation på engelsk i skrift & tale og ideelt set stærk i Navision & BI værktøjer.

 

HVORFOR VÆLGE OS
For os er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. Hos Adecco har vi en stærk fællesskabsfølelse. Trivsel og arbejdsglæde er i højsæde. Vi har en flad og uformel organisation med højt til loftet og plads til udvikling og performance. Hos Adecco elsker vi at være sociale og holder derfor mange sociale arrangementer. Endeligt er vi en del af en global virksomhed som af Great Place to Work er blevet kåret som den 2. bedste Globale arbejdsplads.

 

OM ADECCO
Adecco A/S er én af verdens førende indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Er du vores rette match?

 


{Resbonsibillity}


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om

Kontaktoplysninger
Camilla Damm-Møller
Consultant
(+45) 30250484