HR praktikant

  • Job reference
    4141755459

Vil du udvikle dine HR kompetencer og opdatere din HR værktøjskasse, og er du passioneret for HR? Så er det muligvis dig vi søger vi dig som praktikant i HR hos Adecco.

 

DIN ROLLE I DIT TEAM
Vi søger en praktikant til foråret 2020 til vores HR afdeling på Adeccos Hovedkontor på Frederiksberg. Du bliver en del af et lille team på fire, der løfter i flok og hvor store som små opgaver bliver prioriteret lige højt og professionelt. Din fleksible og omsstillingsparate tilgang kommer i spil, da du får en hverdag, hvor du aldrig helt ved, hvad dagen bringer. Med din udadvendte facon, dit drive & din gode energi, bidrager du til den gode stemning i afdelingen og i hele Adecco. Din base bliver på Adeccos kontor på Frederiksberg, hvor du refererer til HR Director, Linda Holmetoft. Praktikperioden er ulønnet.


HVAD TILBYDER VI
Vi tilbyder et spændende og udviklende forløb, hvor du vil få grundig oplæring i alle aspekter af arbejdet i en HR afdeling. Den personlige kontakt, stiller store krav til menneskeforståelse og indlevelse i andre menneskers dagligdag, hvorfor det er afgørende, at du er udadvendt og empatisk af natur. Din udvikling er vigtig for os, og du vil som led heri få mulighed for at sidde med de fleste typer af opgaver inden for HR. Vi bygger løbende på dine kompetencer og laver sammen med dig en plan for din udvikling. Udover ovenstående vil der være mulighed for at prøve kræfter med en masse andre forskelligartede opgaver, men dette vil vi tilpasse din personlighed og dine kompetencer.


DINE EVNER & KOMPETENCER
For at kunne skabe det rigtige match er du god til at lytte, nærværende og en god menneskekender. Din indstilling er altafgørende for os og for de opgaver og muligheder, vi tilbyder dig. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og forstår vigtigheden i, at håndtere persondata juridisk korrekt og med præcision. Derudover søger vi dig, der er selvstændig, proaktiv, nysgerrig og kan lide udfordringer.HVORFOR VÆLGE OS

For os er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. Vi har en stærk fællesskabsfølelse og trivsel og arbejdsglæde er i højsædet. Vi har en flad og uformel organisation med højt til loftet og plads til udvikling og performance. Hos Adecco elsker vi at være sociale og holder derfor mange sociale arrangementer. Endeligt er vi en del af en global virksomhed som af Great Place to Work er blevet kåret som den 2. bedste Globale arbejdsplads i 2018.

 

Er du vores rette match?

   


{Resbonsibillity}


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK
Adecco A/S er én af verdens førende indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Kontaktoplysninger
Josephine Villumsen
HR Assistent

josephine.villumsen@adecco.dk