Konsulent til salg og rekruttering i Aarhus

  • Job reference
    4008873392

Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Vil du bruge dine stærke salgs- og rekrutteringskompetencer, til at udbygge og videreudvikle samarbejdet med nye såvel som eksisterende kunder?

 

DIN ROLLE I DIT TEAM 
Som salgs- og rekrutteringskonsulent arbejder du selvstændigt med nye såvel som eksisterende kunder. Du har stor indflydelse og frihed til selv at tilrettelægge din tid, hvor du bliver ansvarlig for at opnå egne KPI’er. Du indgår i et stærkt og velfungerende team, med gode og passionerede kollegaer, hvor standarden er høj og med et stort fokus på en perfomancekultur. Din base bliver på Adeccos kontor i Aarhus, hvor du refererer til Branch Manager Casper Elmgreen.

 

DINE EVNER & KOMPETENCER

Du har passion for mennesker og for at skabe match mellem kunder og kandidater. Du er stærk til at skabe nye relationer og igennem netværk udbygge din kundeportefølje. Qua din erfaring mestrer du således balancen mellem at skabe nysalg, mersalg og yde professionel service. Dit gode øje for forretning bringer dig vidt omkring, og du bruger naturligt tid på at pleje dit store netværk. Med din gennemslagskraft, troværdighed og kvalitetsbevidste tilgang til arbejdet, er du derfor en professionel sparringspartner for vores kunder såvel som vores kandidater. Du udøver salgsfremmende og opfølgende aktiviteter overfor nye såvel som eksisterende kunder. Du er proaktiv og serviceminded til fingerspidserne, hvilket gør, at du opbygger gode og langvarige relationer til kunder og kandidater.

 

HVORFOR VÆLGE OS ?
Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os. Endeligt er vi en del af en Global virksomhed, som af Great Place to Work netop er blevet kåret som den 5. bedste Globale arbejdsplads.

 

Er du vores rette match ?

 

Ansøg via LinkedIn samt via Webcruiter.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Camilla Damm-Møller
Consultant
(+45) 30250484