Lægesekretær med erfaring i skalpell

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2245613

Lægesekretær med erfaring i skalpell søges

Vi søger dig, som er uddannet lægesekretær og dig som kunne tænke sig at arbejde for vores private kunder. Vi kan tilbyde kortere og længerevarende vikariater, som i nogle tilfælde leder til fastansættelse. Vi søger i hele Danmark.

Vi er specialiseret i arbejdet med sundhedsfagligt personale og kan tilbyde arbejde inden for mange forskellige specialer.

Du vil som lægesekretær for Adecco Medical arbejde ude hos kunden, enten i lægepraksis eller på sygehus. Arbejdstiden foregår typisk i dagtimer på hverdage. Har du også kendsakb til andre systemer end Skalpell er det en fordel ift. dine muligheder for vikariater.

Som vores nye medarbejder vil du være repræsentant for Adecco og have ansvar for en god dialog med de kunder vi booker dig til.

Du får mest succes i din ansættelse, når du udviser initiativ og er serviceminded. Vi glæder os til, at arbejde sammen med dig, der trives med selvstændighed og udviser fleksibilitet samt handler hurtig på henvendelser vedr. nye kunder.

I dit samarbejde med Adecco Medical er der en gensidig forventning om hjælpsomhed og motivation for at yde en god indsats.

Når andre beskriver dig, siger de oftest at ”du er imødekommende” og ”du har styr på dit arbejde”.

Vi tilbyder sparring og tæt samarbejde med din tilknyttede konsulent i Adecco. Desuden tilbyder vi attraktiv løn og udbetaling hver 14. dag.

Har ovenstående vakt din interesse så kontakt Salgs- og HR Konsulent Camilla Bagger på mail: camilla.bagger@adecco.dk eller telefon 38387037 - har du spørgsmål skal du ligeledes være velkommen til at kontakte Camilla