Manager til Adecco Medical- Respirationsområdet

  • Job reference
    4063123923

Har du passion for ledelse, medarbejderpleje & udvikling?

 

DIN ROLLE SOM MANAGER  
Som Manager i Adecco Medical Respiration får du ansvar for at lede de konsulenter, der varetager vores respirationsordninger i borgernes eget hjem, hvorfor det er vigtigt, at du har et stærkt kendskab til respirationsområdet, og kender til de helt særlige udfordringer, der knytter sig til dette felt og ved, hvad der kræves for at etablere velkørende ordninger i borgernes eget hjem. Derudover skal du som Manager sikre, at vores ydelser er i henhold til vores koncepter, og at Adecco fremstår som markedets mest kompetente samarbejdspartner inden for respirationsområdet så både borgere, teammedarbejdere og kunder oplever høj kvalitet, hvilket er afgørende, da vi netop er blevet valgt som én af tre leverandører for de næste 4 år i Region Midt- og Nordjylland. Qua dette forventer vi en betydelig vækst i området. Du skal kunne trives i en dynamisk og afvekslende hverdag, da stillingen rummer såvel drift af egne teams som ledelse.

DINE EVNER & KOMPETENCER

Din diplomatiske og servicemindede tilgang til arbejdet gør, at medarbejderne og borgerne altid føler sig set, hørt og værdsat samtidig med, at din struktur og dit fokus på processerne sikrer korrekt håndtering af fx overenskomster for medarbejderne i de respektive teams. Med din selvstændige, tålmodige og vedholdende tilgang til arbejdet er du således en professionel leder og sparringspartner for dine medarbejdere. Du er netværksskabende og serviceminded til fingerspidserne, hvilket gør, at du opbygger gode og langvarige relationer.

Arbejdssted: Århus. Erfaring: Gerne som leder/teamleder inden for området, eller måske er du i dag en dygtig konsulent, som har lyst til at tage det næste skridt i din karriere Baggrund: Det er et ufravigeligt krav, at du har en sundhedsfaglig uddannelse.

 

HVORFOR VÆLGE OS?
Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os.

Er du vores rette match?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Head of Medical, Clauss Hvass på tlf.: 20496247.

Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
{ContactInfo}