Montagearbejder søges til virksomhed i Kerteminde

LBH International i Kerteminde søger medarbejdere til montageafdelingen i deres produktion.

 

Trives du i en produktion, hvor tingene ændrer sig fra dag til dag, er du detaljeorienteret og har du et godt overblik? Så er det måske dig, vores samarbejdspartner i Kerteminde, leder efter!

 

LBH International er en virksomhed, som producerer kompensatorer og forlængelsesrør til olie-, stål-, ventilations-, og skibsindustrien til hele verdenen. De bliver produceret i stort set alle materialer fra metal, gummi og stof. Der produceres kun på ordrer efter kundens ønsker. Dette betyder, at når man arbejder ved LBH, kan produktionen ændrer sig fra dag til dag, men også fra time til time. Derfor skal man som person være indstillet på at arbejde struktureret, men ikke mere end at man er indstillet på, at tingene ændrer sig løbende.

 

Arbejdsopgaver:

Du bliver en del af produktionen, hvor dine arbejdsopgaver primært vil være opmåling og tilskæring af materialerne, som der produceres i. Du skal ligeledes være med til at sammensætte dette ved brug af svejsning. Der vil som en del af arbejdsopgaverne forekomme nogle tunge løft, og arbejdet bærer i det hele taget præg af, at det kan være fysisk hårdt.

 

Du skal:

  • Have erfaring med at svejse.
  • Kunne læse efter skitser og tegninger.
  • Være god til tal og hurtig hovedregning.
  • Kunne arbejde struktureret, men være omstillingsparat.
  • Være bekendt med betjening af værktøj samt maskiner
  • Have §17 (tidligere §26) sikkerhedskursus.

 

Hvem er du?

Som person trives du i et arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden, men tager ansvaret for egne opgaver. Du er indstillet på at arbejde struktureret, men ikke mere end, at du er frisk på, at tingene ændrer sig løbende. Da der arbejdes med nogle dyre materialer, er det vigtigt, at du er detaljeorienteret og gør tingene rigtig første gang, så der ikke fremkommer for stort spild.

 

Der er tale om et try/hire forløb hvor man efterfølgende fastansættes.

Det er en fuldtidsstilling , hvor arbejdstiden er fordelt fra kl. 7-15 (Fredag: 14.30).

 

Hvis du har overstående kvalifikationer og trives i et humoristisk arbejdsmiljø med varierende arbejdsopgaver, hvor ikke to dage er ens, så kontakt os på henriette.hoei@adecco.dk eller ring 38381157! Opstart så snart rette kandidat er fundet, så tøv ikke med at kontakt os.