Operatør hos Eson Pac i Taastrup

Adecco søger selvstændige og teknisk velfunderede medarbejdere til produktionen ved vores kunde Eson Pac i Taastrup. Der er tale om et Try and Hire forløb på 3 måneder, med henblik på fastansættelse i virksomheden efterfølgende. I de 3 måneder vil du blive aflønnet af Adecco efter gældende Emballage overenskomst og lokalaftale.

Eson Pac er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, som producerer emballage til flere forskellige virksomheder bl.a. indenfor medicinalindustrien. Der ligges stor vægt på kvalitet og sikkerhed, derudover bliver du en del af et energisk og engageret fællesskab.

Information og krav til ansøger:

Arbejdet vil foregå fast daghold, fast aftenhold eller på fast nathold. Selvom du arbejder på ét hold kan der være perioder hvor det forventes at du også kan hjælpe på eksempelvis natholdet. Hos Eson Pac hjælper kollegaerne hinanden så produktionen kører optimalt.

Under oplæringen vil du være 1-3 måneder på daghold hvilket du skal være indforstået med.
Løn efter kvalifikationer. Udover dette vil du få tillæg på aften- og nathold efter Emballageoverenskomsten/3F.
Pension udgør 8 % fra arbejdsgiver samt 4 % selvbetalt.
Du vil blive uddannet og oplært ved de forskellige maskiner, der anvendes i produktionen. Der er nogle høje standarder i produktionen, hvorfor erfaring med GMP er en klar fordel. Det skal dog ikke afholde dig fra at ansøge. Det er dog et krav at du kan begå dig på dansk i skrift og tale. Ligesom det er et krav at du har gode IT færdigheder. Har du bogbinder eller false erfaring er det en fordel, men ikke et krav som skal afholder dig fra at ansøge.

Vi ser endvidere at du:

  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Har erfaring eller kendskab til produktionsarbejde.
  • Er en teamplayer.
  • Er mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst.
  • Kan fremvise en straffeattest.
  • Vil arbejde enten skiftehold mellem dag- og aftenhold eller fast nathold.

Forløb:

Da der er tale om en fastansættelse, skal du gerne kunne se dig selv i jobbet på den lange bane. Det er derfor vigtigt, at du er engageret og har en naturlig interesse for teknik og produktion. Opstart vil løbende, så ansøg allerede i dag. Der afholdes 1. samtale på Adeccos hovedkontor på Frederiksberg. 2. samtalen afholdes hos Eson Pac i Taastrup.

Er du den helt rigtige til ovenstående stilling, så skynd dig at søge stillingen via linket på siden. Der bliver kaldt løbende ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen kan Morten Petersen kontaktes på 3838 1100 hverdage mellem kl. 09.00 - 15.00