Regnskabsansvarlig med brede kompetencer søges til Global Scanning Denmark A/S

Ny
  • Job reference
    4115633429

Trives du i en travl hverdag, med stor spændvidde i opgaverne? Har du solid erfaring og brænder for at sidde selvstændigt, med hele paletten af regnskab fra A-Z, herunder også løn? Er du hands-on typen, der ikke er bange for at kaste sig ud i opgaverne og sætter du pris på et godt kollegialt miljø?

 

Så har du nu mulighed for at blive en del af Global Scanning Denmark A/S i Allerød. Som regnskabsansvarlig, med direkte reference til den danske CFO, får du et alsidigt job med mange varierende opgaver, i en global markedsledende virksomhed, indenfor scanning teknologi og løsninger.

Du får et bredt og spændende job hvor opgaverne spænder vidt, herunder: 

  • Ansvar for kreditor-, debitor- og finansstyring, herunder den daglige bogføring

  • Afstemning af diverse konti, bank mv., i forbindelse med månedsafslutning

  • Intercompany-afstemning ifm. månedsafslutning

  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab, herunder klargøring til revision

  • Momsafregning (DK og UK) og skat

  • Månedlig lønkørsel for 35 – 40 medarbejdere i Danløn, herunder håndtering af refusioner/barsel/sygedage mv.

  • Diverse ad hoc-opgaver inden for økonomifunktionen.

Den ideelle kandidat
Du har flere års erfaring med regnskab/bogføring herunder også løn og moms - hvilket betyder, at din regnskabsmæssige værktøjskasse er helt på plads.  Du er selvstændig og trives med ’ene-ansvar’ og en bred opgavehåndtering. Du sidder i dag formegentlig som regnskabsansvarlig eller bogholder, og drømmer måske om at sætte et større aftryk på hverdagen. Du har med stor fordel kendskab til AX2012 (Axapta), eller som minimum kendskab til Navision og behersker engelsk i skrift og tale.

Du er løsningsorienteret, pligtopfyldende og du sætter en ære i at levere kvalitet til rette tid. Du er vant til at være operationel og praktisk udførende og du har god struktur i dit arbejde. Ydermere er du fleksibel og møder dagen med godt humør og en positiv indstilling, samt bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Du tilbydes
En udfordrende og selvstændig stilling i en international virksomhed. Du får mulighed for at arbejde med alle facetter af regnskab og løn, samt sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver.

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Global Scanning i Allerød, så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulent Christina Drejet på mail christina.drejet@adecco.dk eller pr. telefon 38 38 70 07 eller Christina Tocado Grünwaldt på mail christina.grunwaldt@adecco.dk eller pr. telefon 25 68 35 27.

Tiltrædelse snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.

 

The Group develops, manufactures and markets large-format scanning solutions (2D) for the computer-aided design (CAD), geographic information systems (GIS), reprographic products, copy services and document archiving segments under the brand names of Contex and Colortrac respectively. The Scanners digitally capture documents, drawings and other 2D input in order to view, edit, archive, convert or print output data. These 2D products are sold across the world through a value-add distribution network and via OEM agreements with major multinational enterprises with the Large Format Printing Industry.

 

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Christina Tocado Grünwaldt
Recruitment Consultant
(+45) 25683527
Christina.Grunwaldt@adecco.dk