Regnskabsansvarlig med brede kompetencer til Cyklistforbundet

 • Job reference
  4058704084

Alsidig og selvstændig regnskabsansvarlig med et godt overblik søges til at varetage Cyklistforbundets samlede løn- og regnskabsopgaver. Du vil få en central rolle med ansvar for bogholderi, løn og løbende budgetopfølgning.

 

- Trives du godt i en travl hverdag med skiftende opgaver?

- Sætter du pris på et godt kollegialt miljø med plads til grin?

- Har du solid erfaring med at udføre alle daglige 
  bogholderiopgaver, herunder også løn?

- Kan du tage et samlet og selvstændigt ansvar for budget og  
  regnskab?

 

Så er vi måske et godt match:

Som regnskabsansvarlig i Cyklistforbundet får du en central rolle med ansvar for bogholderi, løn og løbende budgetopfølgning. Vi søger derfor en alsidig og selvstændig regnskabsansvarlig med et godt overblik til at varetage de samlede løn-og regnskabsopgaver i organisationen.

Som eneste regnskabskyndige i organisationen vil du være ledelsens tætteste sparringspartner i økonomiske sammenhænge og vil skulle bistå med udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning. Du vil derfor få en vigtig funktion i forhold til ledelsesinformation og sparring med chefgruppen, ligesom du også vil have en tæt kontakt til kollegaer i projekt- og kampagneafdelingerne, der løbende kan have behov for bistand til budget- og regnskabsopfølgning på projektniveau.

Du vil indgå i vores lille men effektive og hyggelige administrationsteam, der ud over den regnskabsansvarlige består af en driftschef og en organisationssekretær. Administrationsteamet deler kontor og arbejder tæt sammen om en række daglige administrative opgaver. Du vil referere til vicedirektøren, der sammen med direktøren har det overordnede for Cyklistforbundets organisation og økonomi.

 

Dine opgaver bliver bl.a.: 

 • Debitor- og kreditorstyring (Navision)

 • Fordeling af omkostninger på de aktiviteter, der er projektorganiseret

 • Månedlige lønkørsler og tilpasninger i lønsystemet

 • Forberedelse og klargøring af regnskabsmateriale til brug for revision

 • Overordnet budgetlægning af årsbudget og udarbejdelse af kvartalsvise årlige budgetopfølgninger i samarbejde med ledelsen

 • Kontrol af regnskabsposter og afstemning af balancen ved periodeafslutninger

 • Understøtte husets projektledere ift. løbende kontrol og afrapportering af eksternt finansierede projekter, herunder udarbejdelse af simple projektregnskaber og klargøring til revision af større projektregnskaber

 • Håndtering af differentieret moms

 • Kontakt til medlemsorganisationens budgetudvalg og lokale frivillige kasserere

 • Indgå aktivt i samarbejdet med kollegaerne i administrationen omkring daglige driftsopgaver, herunder back up i forhold til medlemshåndtering, besvarelse af telefonopkald mv.

 

Det er på ingen måde et krav, at du er cykelentusiast, men vi forventer til gengæld, at du:

 • har en bred regnskabsmæssig baggrund og flere års erfaring med selvstændig varetagelse af bogholderi, løn, regnskabsaflæggelse og budgetopfølgning

 • har solid erfaring med Navision (vi er ved at opgradere til NAV2018) og gerne med Bluegarden

 • har mod på at indgå i en organisation i konstant udvikling, hvor alle bidrager og løfter i flok.

 • trives med mangeartede opgaver og med skiftende prioriteter og behov og er klar til at finde løsninger, når der opstår udfordringer

 • trives med travlhed og med at dagen ikke nødvendigvis forløber som planlagt.

Vi har firmapensionsordning med sundhedsforsikring, flextid, økologisk frugtordning, fælles morgenmad én gang om ugen og kontor i Rømersgade lige ved Torvehallerne og Nørreport. Løn aftales i forhold til kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger:

Vi samarbejder med Adecco om rekrutteringsprocessen, så har du spørgsmål til jobbet, der ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos rekrutteringskonsulent, Christina Tocado Grünwaldt på telefon 2568 3527.

Søg jobbet via ansøgningslink med CV og en kort motivationsbrev, hvor du forklarer, hvorfor du passer til denne stilling.

 

Cyklistforbundet er en lille medlemsbaseret organisation med ca. 20 ansatte i vores sekretariat, som ligger i hjertet af København. Herudover har vi frivillige medlemmer i lokalafdelinger over hele landet. Sammen arbejder vi for bedre forhold for cyklister og for, at cyklen bliver det oplagte transportvalg i hverdagen for både børn og voksne.

Cyklistforbundets økonomi er meget bredt sammensat af indtægter fra bl.a. fonde, puljer, medlemskontingenter, deltagergebyrer fra kampagner og fra vores butik og cykelværksted. Den årlige omsætning ligger på ca. 28 mio. kr. Vores konstruktion betyder, at vi er lønsumsstyrede og arbejder med differentieret moms.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Christina Tocado Grünwaldt
Recruitment Consultant
25 68 35 27
Christina.Grunwaldt@adecco.dk