Rekrutteringsspecialist – måske du allerede er specialist eller også har du lysten til bliver det?

  • Job reference
    4108512472

Brænder du for at servicere kunder, og har du interesse i rekruttering? Måske du kunne tænke dig at lære det? Vil du have masser af ansvar og selvstændigt drive processer overfor udvalgte lager- og produktionskunder? Så læs mere nedenfor.

 

DIN ROLLE I ONSITE TEAMET
Vi søger en ansvarsbevidst, struktureret og proaktiv kollega til en 6 måneders ansættelse med opstart efter sommeren. Du bliver en del af vores Onsite Øst afdeling og kommer til at indgå i et velfungerende team med høj aktivitet og en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Du refererer til Onsite Area Manger Carsten Helm-Erichsen, og har din faste gang på vores kontor på Frederiksberg samt hos dine kunder. Dine arbejdsopgaver vil være centreret omkring den daglige servicering af vores kandidater, vikarer og kunder i en tæt og nærværende dialog. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt, og at du brænder for at yde service i verdensklasse. Konkret varetager du kontakten til store udvalgte lager- og produktionskunder, som du har et tæt samarbejde med, hvilket fordrer, at du er yderst professionel og serviceorienteret.

 

DINE EVNER & KOMPETENCER  
Du vil være first point of contact for store udvalgte kunder, hvorfor det er vigtigt, at du driver processerne selvstændigt og med stor ansvarsfølelse. Du forstår at begå dig på alle niveauer i organisationen, og du kan sætte dig i kundernes sted for at behovsafdække, og du tør udfordre dem for at skabe en endnu bedre løsning, hvorfor det er vigtigt, at du er robust og har stor autoritet. Du er operationel, har kort vej fra tanke til handling og trives med afvekslende samt rutineprægede opgaver såsom at finde profiler på div. jobsites og fx ringe til 100 truckfører. Da en del af vores kunder og kandidater ikke taler dansk, forventer vi at du begår dig ubesværet på engelsk i skrift og tale. Du behøver ikke at have erfaring som rekrutteringsspecialist, men det er vigtigt at du professionelt har arbejdet med mennesker og er vant til at holde et meget højt serviceniveau, også når det går stærkt og du har mange bolde i luften.

 

HVORFOR VÆLGE OS?
For os er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. Hos Adecco har vi en stærk fællesskabsfølelse. Trivsel og arbejdsglæde er i højsæde. Vi har en flad og uformel organisation med højt til loftet og plads til udvikling og performance. Hos Adecco elsker vi at være sociale og holder derfor mange sociale arrangementer. Endeligt er vi en del af en global virksomhed som af Great Place to Work er blevet kåret som den 2. bedste Globale arbejdsplads.

OM ADECCO
Adecco A/S er én af verdens førende indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Er du vores rette match?

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Carsten Helm-Erichsen
Area Manager
30465812