Salgs- og HR-praktikant

 • Job reference
  4137992759

S


Slår dit hjerte ekstra hårdt, når du hører ordene salg, strategi og kundepleje? Så er det dig vi søger!

Hos Adecco arbejder vi med at skabe det perfekte match for en række af Nordjyllands største virksomheder – og du kan komme med os på rejsen. Hvis du er en ildsjæl for salg og HR og har lyst til at opleve kernen af vikar og rekrutteringssektoren, så er du muligvis den praktikant vi søger til vores Aalborg-afdeling i foråret 2020.

Kvalifikationer

Vi forventer at du er proaktiv, nysgerrig og struktureret, samt at du kan fastholde et højt serviceniveau – også selvom hverdagen til tider er præget af travlhed.

Du har en god forretningsforståelse og kan hurtigt afdække kundernes behov.

Vi forestiller os, at du har en naturlig drift inden for salg, kombineret med HR-området.

Derudover ser vi gerne, at du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på salg og markedet.

Du skal desuden have let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer og kan beherske dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi tilbyder

Du vil indgå i et team med en stærk fællesskabsfølelse og højt humør, både arbejdsmæssigt og socialt. Vi ser derfor at du er udadvendt som person og har lyst til at bidrage til vores fælles kultur, da god kemi og arbejdsglæde er afgørende for gode resultater.

Som praktikant hos Adecco får du en plads i en global virksomhed, hvor du vil tilegne dig dyb og værdifuld indsigt i salgs og HR-opgaver.

Vi har mange års erfaring med praktikanter, derfor kan vi tilbyde dig en praktikstilling med god mulighed for at fordybe sig og have frihed under ansvar.

Du vil få din daglige gang på kontoret i Aalborg, hvor du vil sidde med selvstændige opgaver inden for salg, strategi og administrative opgaver. Det vil bl.a. være:

 • Identificere potentielle kunder i Nordjylland
 • Udarbejdelse af strategiske metoder til salg
 • Deltage i relationsskabende salgsmøder til eksisterende kunder i Nordjylland
 • Afdække behov, som kan tages videre til matchmaking mellem virksomhed og kandidat
 • Indtastning af kandidatprofiler i vores it-systemer
 • Screening og rekruttering af kandidater
 • Afholde møder med interesserede virksomheder
 • Mail- og telefonkorrespondance med både kunder og kandidater

Periode og arbejdstid

Vi søger en praktikant til forårssemesteret med opstart i januar 2020. Du skal kunne arbejde hos os i minimum 4 måneder og gerne 37 timer ugentligt i tidsrummet 8.00-16.00 med mulighed for en fleksibel arbejdstid, der tilrettelægges efter studieaktiviteter.

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK
Adecco A/S er én af verdens førende indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 33.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Kontaktoplysninger
Mikkel Secher Marcussen
Branch Manager
38387030
aalborg@adecco.dk