Salgskonsulent til 6 måneders vikariat

  • Job reference
    4141368562

Du tilbydes:

Kunne du tænke dig at blive en del af DCC som er en veletableret dansk virksomhed inden for olie og gas. Du vil indgå i et lille team hvor du vil have ansvaret for din egen kunde portefølje i et fuldtids vikariat på 6 måneder. Arbejdstiderne er fra kl. 08.00 – 16.00 eller 09.00 – 17.00 med opstart slut oktober. 

Din rolle:

I din stilling som salgskonsulent hos DCC skal du have fleksibilitet, humor og en uformel tone vil være en fast del af dagligdagen. For at være en succes i stillingen skal du kunne sætte dig ind i virkomshedens produkter og services, for at understøtte din primære funktion, som er salget.

Du trives med at arbejde selvstændigt og har gode kommunikationsevner, i det jobbet indebærer en stor kontaktflade med kunder og kollegaer. Du vil få en grundig oplæring i deres systemer og i arbejdsopgaverne.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af: Lave mersalg på telefonen Behovsafdækning af kunder Oprettelse af nye kunder Lave ordrebekræftelse Skal kunne sælge på fordel og ikke på pris

 

Uddannelsesniveau
{Education}

Din personlighed:

Som person er du en udadvendt, positiv og imødekommende. Du evner at være selvkørende, struktureret og brænder for salg. Du overholder dine deadlines, du er målfokuseret samtidig med du er grundig i eksekvering af dine arbejdsopgaver, samt sætter en ære i at få dem løst. 

Sprog
{Language}

Kvalifikationer:

Det er ikke et krav du har en specifik uddannelse, men det er nødvendigt du har oparbejdet en god erhvervserfaring inden for salg og kommunikation. 

  

Hvorfor søge denne stilling? 

DCC samarbejder med Adecco, så har du spørgsmål til jobbet som ikke fremgår i denne annonce, er du velkommen til at kontakte Adecco

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om DCC Energi A/S

Om DCC Energi A/S


Med fokus på kvalitet, fleksible løsninger og høj service forsyner vi Danmark med brændstoffer, smøremidler, naturgas og træpiller, og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. Det er vi stolte af


Kontaktoplysninger
Tasja Sejerup
Salg & HR konsulent
38381290
Kobenhavn@adecco.dk