Sekretær til HR- og direktionssekretariat

 • Job reference
  4107306288

Har du en proaktiv, udadvendt og serviceminded personlighed? Er du organiseret, struktureret og i stand til at planlægge og eksekvere med høj grad af overblik? Har du stærke kommunikative evner både mundtlig og skriftligt?

 

Så har du nu muligheden for at blive en del af Hillerøds Forsynings HR- og direktionssekretariat. Som sekretær får du et spændende og alsidigt job med mange varierede opgaver og med bred kontaktflade til chefer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du kommer både til at arbejde selvstændigt og indgå i et teamsamarbejde med det øvrige HR- og direktionssekretariat.

 

DIN ROLLE
Du vil supportere direktørerne i hverdagen, og vil i samarbejde med sekretariatets anden sekretær varetage bestyrelseshåndtering. Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Samkøre materiale, systematisere og koordinere, herunder kvalitetssikring
 • Udarbejdelse og opsætning af præsentationer
 • Korrekturlæsning samt tekstbearbejdning
 • Kommunikere interne nyheder
 • Kalenderadministration
 • Mødeafholdelse samt protokollater/referater
 • Årsplanlægning i forbindelse med bestyrelsesmøder
 • Bistå juridiske aktindsigtsager, samt håndtere forsikringssager og aftaler
 • Journalisering

Du bliver en del af et lille engageret team, der hjælper hinanden på kryds og tværs og som løser ad hoc opgaver med et smil. De står overfor at forandre og styrke HR- og direktionssekretariatet, og du får derfor muligheden for at være med til at optimere og udvikle på arbejdsprocesser, implementere ESDH system og det nye intranet, som du også vil blive sekretariatets superbruger af.


PROFESSIONELLE OG PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er top engageret og ansvarsfuld – og har fokus på hvad der er bedst for virksomheden.

Derudover arbejder du selvstændigt og struktureret og er god til at finde løsninger. Du er udadvendt og smilende med humoristisk sans. Du har et udpræget servicegen, elsker at skabe struktur og har styr på sagerne. Du bevæger dig ubesværet på alle niveauer i organisationen. Du optræder altid loyalt og professionelt, og forstår at værne om den fortrolighed, der følger med arbejdsområdet. Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har erfaring med ovennævnte arbejdsopgaver og relevant uddannelse
 • Er særdeles god til at formulere dig og er perfekt til dansk retskrivning
 • Er kvalitetsbevidst, har blik for detaljen og god til at overholde deadlines
 • Har gode samarbejdsevner – både i forhold til kollegaer, ledere og øvrige samarbejdspartner
 • Er fortrolig med diverse IT-værktøjer, som en naturlig del af din arbejdsdag. Du har med fordel kendskab til ESDH-system

 

HVAD HILLERØD FORSYNING TILBYDER
Spændende arbejdsdage hvor der ofte er fuld fart på – og mulighed for, at du kan sætte dit eget aftryk. En uformel omgangstone, ledelse med stor uddelegering, samt frihed under ansvar.

Fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med ansættelse efter gældende overenskomst.

En attraktiv arbejdsplads, med fokus på arbejdsglæde, udviklingsmuligheder og sparring, beliggende i smukke omgivelser på Solrødgård i Hillerød.

En aktiv personaleforening, massageordning, kantine og frugtordning, sundhedsforsikring m.v.


VI VIL GERNE HØRE FRA DIG
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Hillerød Forsynings HR- og direktionssekretariat, så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings konsulent, Christina Tocado Grünwaldt på telefon 25 68 35 27.

Tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. september 2019. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.


HILLERØD FORSYNING Hillerød Forsyning understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv, både i dag og i fremtiden, ved at levere rent vand og varme, samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde. Vi er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 130 engagerede medarbejdere. Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hillerodforsyning.dk

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
Dansk

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Christina Tocado Grünwaldt
Recruitment Consultant
(+45) 25683527
Christina.Grunwaldt@adecco.dk