Senior Rekrutteringsspecialist

  • Job reference
    4025076099

Vil du bruge dine stærke rekrutteringskompetencer, til at  udbygge og videreudvikle samarbejdet med nye såvel som eksisterende kunder?

 

DIN ROLLE I DIT TEAM
Du har stor indflydelse og frihed til at tilrettelægge din dag. Som Senior Rekrutteringsspecialist arbejder du selvstændigt med rekrutteringsopgaver for nye såvel som eksisterende kunder. Din rolle bliver ”at drive en forretning i forretningen”. Du indgår i et stærkt og velfungerende team med sjove, gode og passionerede kolleger. Tempoet er højt og med fokus på en performancekultur, er du som medarbejder aldrig i tvivl om, hvilke forventninger der er til dig. Din base bliver på Adeccos hovedkontor på Frederiksberg. Du refererer til Branch Manager Sanni Hansen.

 

DINE EVNER & KOMPETENCER

Du har passion for mennesker og for at skabe match mellem kunder og kandidater. Du er stærk til at skabe nye relationer og igennem netværk udbygge din kundeportefølje. Qua din erfaring mestrer du således balancen mellem at skabe salg og yde professionel service. Dit gode øje for forretning bringer dig vidt omkring, og du bruger naturligt tid på at pleje dit store netværk. Med din gennemslagskraft, din troværdighed og din kvalitetsbevidste tilgang til arbejdet, er du derfor en professionel sparringspartner for vores kunder såvel som vores kandidater. Du er proaktiv og serviceminded til fingerspidserne, og du udøver salgsfremmende og opfølgende aktiviteter overfor nye såvel som eksisterende kunder, hvilket gør, at du opbygger gode og langvarige relationer til både kunder og kandidater.

 

HVORFOR VÆLGE OS ?
Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os. Endeligt er vi en del af en Global virksomhed, som af Great Place to Work netop er blevet kåret som den 5. bedste Globale arbejdsplads.

Er du vores rette match ?

 

Ansøg via LinkedIn samt via Webcruiter.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
{ContactInfo}