Service Desk Agent Assistant

  • Job reference
    4095037531

Er du ferm til IT? Og vil du bringe dine IT færdigheder og dit servicegen i spil og være en del af Adeccos Globale IT afdeling?

 

DIN ROLLE 

Med base på Frederiksberg søger vi en studentermedhjælper til at indgå i vores nordiske IT afdeling. Stillingen er på 15-20 timer ugentligt, hvilket svarer til to arbejdsdage, som ideelt set placeres efter hinanden. Dine arbejdsopgaver vil være centreret omkring opsætning af computere til nye brugere samt at hjælpe kollegerne fysisk på Frederiksberg samt via mail/telefon på øvrige kontorer i Danmark. I rollen vil du få en bred kontaktflade med alle kolleger i organisationen, herunder samt dine kolleger i IT organisationen, hvorfor det er afgørende, at du er udadvendt og empatisk af natur.


  
DINE EVNER & KOMPETENCER 

Du vil i en periode være den eneste kollega i IT afdelingen, der sidder i Danmark. Qua dette er det vigtigt, at du trives med remote ledelse, hvilket stiller krav til, at du er lærenem, selvkørende, ansvarsbevidst og i besiddelse af et stort drive og gå-på-mod. Som person er du endvidere struktureret, robust, vedholdende og serviceminded, hvilket gør, at du samarbejder ubesværet med dine kolleger samtidig med, at du evner at fordybe dig i detaljen. Du løser dine opgaver professionelt og med høj kvalitet og er fokuseret på at overholde deadlines. Du bevarer overblikket og serviceniveauet, og du formår samtidig at holde flere bolde i spil. 
Det er et must, at du har erfaring fra at arbejde med Windows 10, Office 2016/Office 365, Active Directory & Basic troubleshooting. Hvis du derudover har erfaring med Network, SCCM, Service Now & ITIL knowledge er det et plus. 


HVORFOR VÆLGE OS?

 
Vores kultur og din personlighed skal også matche hinanden. God kemi er afgørende for at lykkes og komme i mål sammen. Vi har en stærk og familiær fællesskabsfølelse, som vi værner om. Vi går meget op i trivsel og arbejdsglæde og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Uden tryghed, tillid og en åben kultur bliver der nemlig ikke plads til udvikling, overskud og performance. Vi har en meget flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi har endvidere mange sociale arrangementer, hvorfor det er vigtigt for os, at du som person er socialt anlagt og har lyst til at bruge tid sammen med os. 

Er du vores rette match?

  
Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 31.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
{ContactInfo}