Vil du være med til at udbrede brugen af digitale løsninger i undervisningsmiljøer?

Ny
  • Job reference
    4107702695

Adecco søger for kunde, en teknisk stærk medarbejder, som brænder for digital transformation i undervisningsøjemed og som ønsker at være med til at inspirere og motivere nutidens studerende i deres læringsproces. Kunden er en stor global IT virksomhed, beliggende nord for København.

Vores kundes produkter bliver i dag brugt at landets uddannelsesinstitutioner, og vi søger en kollega til Uddannelsesteamet, som forstår det danske uddannelsessystem og ønsker at samarbejde med uddannelsesinstitutioner om at udvikle og tilpasse deres IT platforme.

I Uddannelsesteamet fokuseres der på, at undervisere skal inspirere de studerende til livslang læring. Dette gøres ved at stimulere og inkludere undervisere og studerende i udviklingen af de forskellige IT platforme.

Uddannelsesteamet klæder undervisere på uddannelsesinstitutioner på til at guide og pleje de studerendes passion for læring og dermed opnå deres fulde potentiale. Uddannelsesteamets mission er at gøre alt muligt i undervisningslokalet gennem digital transformation i undervisningen. Det er derfor essentielt, at du som Subject Matter Expert formår at forstå kundernes prioriteringer og strategier. Du formår at forklare, demonstrere og bevise hvad platformene har at tilbyde uddannelsesinstitutionerne, og du formår at lede en arkitektonisk og teknisk løsning. I denne stilling er det endvidere vigtigt, at du har:

  • Interesse og kompetencer til at forstå produktivitetsforbedrende teknologi

  • Forståelse for basal infrastruktur

  • Forståelse for vigtigheden af IT sikkerhed

  • En fundamental interesse for teknologi fra et brugerperspektiv

  • Egen bil

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har minimum en bachelor med afsæt i Information Technology og minimum 2 års erfaring med teknisk support til kunder. Du har erfaring med salg, gerne indenfor teknik og tekniske løsninger.

For at blive succesfuld i denne stilling, er det vigtigt du er ekstrovert, opsøgende og relations skabende. Du vil i denne stilling skulle opsøge og invitere til samarbejde med undervisere og undervisningsinstitutioner og du skal lave præsentationer, samt drive de tekniske beslutninger hos kunderne.

Som person er du ambitiøs og du stræber efter at nå dine og teamets mål. Flydende kommunikation på engelsk og dansk i skrift og tale er et krav. Diverse software og IT certificeringer ses som et plus.

Din ansøgning

Du vil blive ansat gennem Adecco med din daglige gang hos vores kunde. Stillingen er midlertidig med slutdato d. 30. juni 2020, men med mulighed for forlængelse.

Vores kunde ønsker stillingen besat hurtigst muligt og vi vil derfor indkalde til samtaler løbende. Send en kort motiveret ansøgning og dit Cv. Kommer du videre i proces vil vi bede om dit Cv på engelsk og du kan forvente en engelsk jobsamtale. Sørg for at inkludere efterspurgte erfaringer og færdigheder tydeligt i dit Cv.

Hvis du spørgsmål der ikke er besvaret i ovenstående, er du velkommen til at kontakte Onsite Specialist Mia Jørgensen på tlf. 3838 7006 eller mia.jorgensen@adecco.dk

Arbejdsopgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber
{Personality}

Sprog
{Language}

Vi kan tilbyde
{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Kontaktoplysninger
Mia Herluf Jørgensen
HR & Recruitment Consultant
(+45) 3838 7006