Account Coordinator

  • Job reference
    4349597426

Er du struktureret med forståelse for salg og marketing? Er du analytisk skarp og har du en problemløsende tilgang til dit daglige arbejde? Så er det måske dig vi søger til stillingen som Account Coordinator for vores kunde; en stor international tech-virksomhed beliggende nord for København.

I rollen som Account Coordinator er det din vigtigste rolle at supportere Account Managers og Account Executives. Der er i rollen fokus på konsekvent høj kvalitet ved eksekvering, compliance og problemløsning. Du skal fungere som ’point of contact’ i forhold til kunder, og samtidig have overblikket over de henvendelser, der måtte komme fra interne såvel som eksterne stakeholders.

Som Account Coordinator skal du bl.a.:

  • Supportere Sales Account Teamet med forskellige opgaver. Heriblandt udarbejdelse af analyser i excel, PBi dashboard og account administration.
  • Fungere som inter-team point of contact, både i forhold til interne teams og eksterne partner teams.
  • Tracke alle requests igennem et ticket-system, og arbejde tæt sammen med forskellige stakeholders for at fejlfinde og løse de indkomne opgaver.
  • Følge processer og guidelines på den mest effektive måde, og samtidig bidrage til udvikling af værktøjer og processer, der kan fremme teamets effektivitet.

Hvem er du?

Udover at være struktureret, analytisk anlagt og ikke mindst en stærk problemløser, er det i denne rolle vigtigt at være fleksibel og i stand til hurtigt at omstille sig ændrede arbejdsgange og processer. Det er essentielt at være samarbejdsorienteret, og det at kunne bygge gode og succesfulde relationer mellem teams og partnere er en klar nøglefunktion. Du skal være positiv, udstråle en ’can do’ attitude og besidde en stærk arbejdsmoral. 

Rollen kræver stærke kommunikative kompetencer. Det er et krav at være flydende i engelsk, både i tale og skrift, og det er en klar fordel at mestre et tredje sprog. Det er ligeledes en fordel at være stærk i Excel med fokus på data analyse, heriblandt data manipulation, VLookups samt udarbejdelse og brug af pivot tabeller. 

Uddannelsesniveau
{Education}

{PersonalityHeader}
{Personality}

Sprog
{Language}

Ansættelse
Du vil blive ansat af Adecco, men din daglige gang bliver hos vores samarbejdspartner. Ansættelsen er tidsbegrænset til 30. juni 2021, med mulighed for forlængelse.
 
Lyder ovenstående interessant og har du lyst til at arbejde med salg, support og data analyse hos en spændende, international virksomhed? Så skynd dig at sende din ansøgning og CV på engelsk. Vi indkalder til samtaler løbende.
 
Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte Staffing Consultant Lotus Mølgaard på tlf. 3838 1124 eller mail lotus.moelgaard@adecco.dk.  

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Lotus Mølgaard
Staffing Consultant
38381124
lotus.moelgaard@adecco.dk