Spring menu over

Adecco A/S søger på vegne af Arla Foods pakkerimedarbejdere til vikariater i Gjesing

  • Job reference 85816

Del denne side på

Adecco A/S søger på vegne af Arla Foods pakkerimedarbejdere til vikariater i Gjesing.

Ser du dig selv arbejde i Danmarks største mejeri? Og er du klar på at blive en del af en fødevarevirksomhed? Så er det dig vi søger!


Din rolle

Du vil som pakkerimedarbejder have dit eget ansvarsområde og arbejde meget selvstændig. Du skal hjælpe til med at pakke de færdigproducerede produkter, så de er klar til levering.

Du er med andre ord med til at sikre, at Danmarks befolkning får smør og ost på brødet og mælk på cornflakesene til hvert et morgenbord.


Dine evner og kompetencer

Det er vigtigt, at du har sans for kvalitet og grundighed, da fødevarerne skal være i top, når de havner hos forbrugerne.

Da du vil være en del af et team, er du uundværlig og derfor, er det afgørende at du er meget mødestabil, således at dine kollegaer altid kan regne med dig.

Det er et krav, at du mestrer dansk i skrift og tale da sikkerheds- og hygiejneregler står beskrevet på dansk. Du kommer til at snakke meget med mange forskellige mennesker, derfor skal du kunne lide at være kommunikativ og være meget service-minded.

Desuden er det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med fødevarer.


Hvorfor vælge os

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for Arla Foods er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere.

Hos Arla vil du som vikar være del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder Arla attraktive løn- og arbejdsforhold.

Stillingerne er med løbende tiltrædelse, så tøv ikke med at ansøge i dag. Arbejdstiden kan variere fra uge til uge. Der vil være mulighed for enten dag- eller aftenhold.

Har overstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Simon Mikkelsen på +45 3838 1185.

Mere information

Vælg brugerprofil