Adecco søger produktions- og lagermedarbejdere til Thyregod!

  • Kontrakttype
  • Job reference
    2274152

Adecco søger på vegne af vores kunde i Thyregod produktions- og lagermedarbejdere til vikariater.

Ser du dig selv arbejde for en stor international produktionsvirksomhed og være en del af en virksomhed, der er førende på sit felt? Så er det dig vi søger!

Din rolle:

Du vil som produktions- eller lagermedarbejder arbejde selvstændigt, men også indgå i samarbejde med de forskellige afdelinger. Der er brug for medarbejdere til flere afdelinger, hvorfor arbejdsopgaverne kan være mange. Gennemgående er, at der arbejdes som en del af produktionslinjen. Der kan også forekomme lagerarbejde som pluk og pak. Det er vigtig, at du har sans for kvalitet og grundighed, da du vil indgå som et vigtigt led af virksomheden.

Dig som person:

Det er en fordel, hvis du har erfaring med produktionsarbejde, montage eller håndværksmæssig uddannelse eller baggrund. Du er som person motiveret og har lysten til, at tage nye udfordringer op. Du kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe dig et overblik over arbejdsgangen. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har en seriøs tilgang til dine opgaver. Du kan tale, læse og forstå dansk. Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav.

Praktiske oplysninger:

Du vil indgå i en produktion bestående af en gruppe højt motivere medarbejdere, med en god faglig viden. Mulighed for at afprøve kræfter med forskellige led i produktionen.
Der vil være mulighed for arbejde både på dag- og aftenhold.
Der vil være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.
Arbejdssted er Thyregod.

Hvorfor vælge os?

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde vil du som vikar være en del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme.

Derudover tilbyder kunden attraktiv løn gældende efter overenskomst.

Vi søger løbende medarbejder og der vil komme vagter og stillinger løbende. Antal af ugentlige arbejdstimer kan være varierende.

Har ovenstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på +45 3838 1185 eller +45 3838 7070.