Spring menu over

Adeccos CV database - Jylland/Fyn

  • Job reference 4300057085

Del denne side på

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT I KARRIEREN? Hos ADECCO har vi altid et skarpt blik på horisonten, spejder efter nyuddannede, ambitiøse talenter. Kunne det være dig?

ER DU NYUDDANNET  - og brænder du for at få dine kompetencer i spil? 🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♂️

Kender du det... Du stod der med dit spritnye eksamensbevis i hånden og poppede champagne stolt over at have færdiggjort din uddannelse inden for et felt, du er dybt passioneret for. Du blev fejret af familie og venner. Det var en uforglemmelig dag!

SÅ lagde du en klokkeklar strategi for din jobsøgning, og brugte masser af tid og energi på at få dit CV til at stå snorlige og knivskarpt. Du begyndte at fyre ansøgninger afsted, som du havde gjort dig umage med hver og en, og ventede spændt på at få svar retur. Du forblev positiv, for du vidste jo, at du kunne bidrage med masser af gåpåmod og den nyeste viden inden for området.

MEN så fandt du ret hurtigt ud af, at mange virksomheder vægter erfaring højt, og det forstår du godt rationalet bag. Ikke desto mindre står du nu i en øv-situation, for hvordan skal du få den erfaring, de efterspørger, hvis du ikke bliver ansat nogle steder? 

Hæng i! Det lykkedes på et tidspunkt.

Som professionel matchmaker er det min fornemste opgave at sikre, at talenter får mulighed for at udfolde deres unikke evner og potentialer i stillinger, der skaber rum til udvikling. Så er du afklaret med, hvad drømmejobbet er for dig? Eller har du mod på at afprøve nye veje? Uanset karrierevej, så kan vi åbne dørene for dig til nye spændende muligheder på arbejdsmarkedet i mange forskellige brancher. Hos Adecco samarbejder vi med nogle af landets bedste og mest spændende virksomheder. 

 

Hvilke faglige profiler leder vi efter?

Vi søger lige nu nyuddannede indenfor en bred vifte af uddannelsesretninger, da vores kunder efterspørger mange forskellige faglige kompetencer. Vi oplever for tiden særligt en efterspørgsel på profiler med kvalifikationer inden for IT, digitalisering, projekledelse og udvikling. Ikke desto mindre er du velkommen til at søge, selvom du drømmer om at beskæftige dig med andre fagområder end de ovennævnte. Det er dog et krav, at du søger job i Jylland eller på Fyn. 

Få mulighed for at blive headhuntet til dit første job

Vil du have en hjælpende hånd til at holde øje med jobmuligheder? Så upload dit CV i vores kandidat database for nyuddannede ved at søge denne stilling. Du er velkommen til at medsende et par linjer med om dig og dine karrieredrømme. 

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Jane Stig
Recruitment Researcher
60 15 06 86
jane.stig@adecco.dk

Mere information

Vælg brugerprofil