Administrativ blæksprutte til længerevarende vikariat i supportfunktion

  • Job reference
    4333257451

Har du teknisk interesse og er du god til at holde mange bolde i luften ad gangen? Så er det måske dig vi søger til vores kunde Air Liquide. 

Arbejdsopgaver

Air Liquide arbejder med medicinske og industrielle gasser til for eksempel produktion o.l. Som administrativ medarbejder hos Air Liquide i Horsens bliver du en del af et mindre team på fire, der overvåger kundernes produkter via. IT system, og sikrer at virksomhedens løsninger fungerer, som de skal. 

Dine arbejdsopgaver vil være varierende og indenfor det administrative område, og det er derfor vigtigt at du har gå på mod og tør kaste dig ud i nye opgaver, som bl.a.:
- Monitorere alarmer i platform og eventuel fejlfinding.
- Generere rapporter til internt brug.
- Kommunikation med kollegaer på engelsk.
- Diverse tasteopgaver.

Du skal ikke programmere eller arbejde som tekniker. Alle opgaver vil være af ren administrativ karakter.

 

Det gode match

Du arbejder selvstændigt, og går til opgaverne med gåpåmod. Du kommer ind i et team med stor respekt for hinanden og forskelligheder, og det er derfor vigtigt, at du er ligesådan. De er en ærlig omgangstone og et uformelt arbejdsmiljø, hvor man taler åbent og konstruktivt.
Derudover er det vigtigt, at:


- Du har erfaring med administrative arbejdsopgaver.
- Er positiv og humoristisk.
- Taler og skriver engelsk, da der vil være kommunikation med andre lande.

Derudover er det en fordel, hvis du taler et Skandinavisk sprog udover Dansk. 

Uddannelsesniveau
{Education}

Om stillingen
Stillingen hos Air Liquide er et længerevarende vikariat i første omgang med udløb d. 1/7 2021. Der er mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er fleksibel, men med udgangspunkt fra 8-16 på kontoret. 

Sprog
{Language}

Sådan søger du
Adecco administrer vikariatet på vegne af Air Liquide, og du vil blive aflønnet i henhold til gældende overenskomst. Søg stillingen allerede nu ved at sende dit CV samt et par ord om din motivation. Vi lukker stillingen, når vi har fundet den rette til vikariatet. 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Jane Stig