Administrativ sekretær til Ejendomskontoret

  • Job reference
    4214240585

 Trives du i den administrative rolle? Har du et naturligt højt serviceniveau, en meget struktureret tilgang til hverdagen og øje for selv den mindste detalje? Og lyst til at blive en del af et yderst respektabelt, traditionsrigt, privatejet ejendomsselskab?

 

Så er vi måske et godt match! 


Som sekretær hos Ejendomskontoret sidder du i en central rolle, og dine administrative opgaver er mangeartede. En stor del af din hverdag vil gå med besvarelse af intern og ekstern post, korrespondance, brevskrivning og telefonbesvarelser.

 

Om dig og din baggrund - du har/er:

  • Erfaring som sekretær, kontorassistent eller erfaring fra lignende stilling.    
  • Med fordel en baggrund fra ejendomsbranchen. 
  • Altafgørende du har gode samarbejdsevner på tværs af afdelinger og på alle niveauer.  
  • Særdeles velformuleret, præcis og enestående kommunikative evner på skrift og tale i både dansk og engelsk.   
  • IT-kompetencer: Windows, MS Office-, muligvis allerede kendskab til UNIK 
     

Uddannelsesniveau
{Education}

Ejendomskontoret tilbyder:
At blive en del af en traditionsrig og professionel virksomhed, hvor din rolle er vigtig for virksomhedens fortsatte succes, og hvor du vil indgå i et dagligt samarbejde med dygtige kollegaer og med en arbejdsuge på en 30,5 time i et uhøjtideligt men professionelt arbejdsmiljø. Som sekretær vil du skulle samarbejde tæt med Ejendomskontorets øvrige ansatte i alle afdelinger og tilknyttede advokater mv.

Sprog
{Language}

Vi vil gerne høre fra dig:

Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af Ejendomskontoret så send din ansøgning og CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutterings team:

Louise Belka på telefon 2611 4794.
Christina Drejet på telefon 38 38 70 07

 

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest.Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Ejendomskontoret

Om Ejendomskontoret:
Ejendomskontoret er beliggende i ambassadekvarteret på Østerbro, og er en privatejet ejendomsvirksomhed der udlejer lejeboliger i Københavnsområdet. Ejendomskontoret udlejer fortrinsvist moderniserede lejligheder til virksomheder fra ind- og udlandet herunder ambassader m.v. Ejendomskontoret har derudover sin egen serviceafdeling, der bl.a. varetager lettere renoveringsopgaver samt et pensionat.

Der er tale om en virksomhed, der har en lang og veldokumenteret historie inden for ejendomsadministration. Man vægter et højt serviceniveau og en effektiv håndtering af de problemstillinger, der skal håndteres på daglig basis. Ejendomskontoret består af regnskabs-, udlejnings-, byggesags-, inspektør- og juridisk afdeling.

Kontaktoplysninger
Louise Belka & Christina Drejet
Recruitment
2611 4794 / 3838 7007