Spring menu over

Area Sales Manager søges til Nine United i Horsens

 • Job reference 116758

Del denne side på

Er du det vigtige bindeled, der kan sikre vækst og fremgang for Nine Uniteds salgskontorer i Europa, og er du drevet af det internationale salg i et kreativt univers? Så er du måske den Area Sales Manager, vi søger til Nine United, der er blandt Europas førende udbydere af kvalitetsbelysning samt designermøbler.

I denne stilling har du en bred, ekstern berøringsflade, og din fornemmeste opgave bliver at sikre den gode og konstruktive dialog med salgskontorerne med henblik på udvikling af salget på kontraktmarkedet. Derudover driver du salget for de to brands, Verpan og Fransen, i USA, Østeuropa og Mellemøsten.

Med andre ord bliver du en meget vigtig sparringspartner i en matrix-organisation repræsenteret i flere lande, hvor du med et stort fokus på teknisk og design:

 • Rådgiver kunder fra ide til projekt i detailhandel og kontraktmarkedet
 • Udvikler og plejer relationen til forhandlere
 • Forhandler kundeaftaler/bonusaftaler
 • Opsøger nye kundesegmenter
 • Afgiver tilbud og følger op herpå
 • Afholder præsentationer, kundebesøg samt deltager i events og messer indland/udland

Bliv en del af en vækstvirksomhed med et tydeligt globalt afsæt

Du kommer med erfaring fra belysning- eller møbelbranchen, hvor du har varetaget salget til detail eller kontraktmarkedet. Det er en væsentlig fordel, hvis du allerede har erfaring med bespoke-projekter. Det afgørende er dog, at du er vant til at tale med både interne og eksterne interessenter, og at du har en stærk, teknisk forståelse for produkterne. Derudover trives du med at være en del af en matrix-organisation, og du kan se dig selv i en stilling med en del rejseaktivitet til interessante markeder. Desuden behersker du dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Det væsentlige er, at du har et stort salgsdrive og trives med at være opsøgende i dit netværk, som du både kan trække på og lade dig inspirere af. Du er kendetegnet ved at være selvkørende, vedholdende og proaktiv, og du har et købmands-gen plantet solidt i maven. Dertil er du en stærk og relationsskabende kommunikatør, som evner at finde løsninger i et hurtigt foranderligt marked. Derfor er du også god til at ”sparke døren ind”, hvor du formår at vedligeholde den tætte dialog med virksomhedens spændende kunder.

Du får desuden:

 • Et selvstændigt og udfordrende job i en spændende vækstvirksomhed
 • Muligheden for at blive en vigtig go-to person på to forretningsområder
 • En indflydelsesrig rolle med en høj grad af frihed under ansvar i et attraktivt marked
 • Fantastiske og hjælpsomme kollegaer med en stor portion af ”teamspirit”
 • Attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring

Er du den nye Area Sales Manager til Nine United?

Så modtager vi gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Nine United nye Area Sales Manager. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Nine United

Nine United er en international familie af virksomheder, som dækker en række forskellige forretningsområder, herunder designmøbler og belysning. Selskabet er blandt Europas førende udbydere på området og står bag brands som Verpan og Frandsen. Kontoret ligger på Egeskovvej i Horsens, hvor ca. 83 ansatte har sin daglige gang. Virksomheden har en flad og dynamisk organisation med en uformel omgangstone og med korte beslutningsveje.

Arbejdskulturen afspejles af mottoet ”Sammen er vi bedst”. Alle bidrager aktivt og arbejder hårdt, men der er stadig plads til at have det sjovt. Hos Nine United er der et stort fokus på det gode arbejdsmiljø med plads til alle.

Mere information

Vælg brugerprofil