Spring menu over

Area sales manager, Sydjylland

  • Job reference 119401

Del denne side på

Trives du ude hos kunderne som den tekniske sparringspartner for R&D afdelinger og brænder du for langsigtede kunderelationer?

Würth Elektronik producerer og distribuerer højkvalitetsprodukter indenfor elektronikkomponent-industrien og søger lige nu en area sales manager til udvikling af deres salgspotentiale i det sydlige Jylland.

Würth Elektronik er etableret som en selvstændig forretningsenhed under Würth og opererer med særskilt ledelse og strategigrundlag.

Teknisk rådgiver med øje for salg

Med udgangspunkt fra eget hjemmekontor vil du i rollen som area sales manager få ansvaret for at opbygge tætte relationer til R&D afdelinger i virksomheder, der anvender elektronikkomponenter i deres produkter. Du vil skulle sikre en tæt og kyndig dialog med udviklere i produktudviklingsfasen, hvor du med din tekniske viden og indsigt kan rådgive om valget af komponenter.

På samme tid vil du skulle opbygge et tæt samarbejde med EMS’er så valget af Würth Elektroniks komponenter står som førstevalget inden produktionsfasen.

Din arbejdsuge planlægges på egen hånd med salgsmøder, opfølgning og support til eksisterende kunder. Din tekniske viden rækker et stykke af vejen, og der er god teknisk support at trække på fra dit FAE team, gode kolleger samt internt salg.

Salgsprocesserne strækker sig over lang tid og du motiveres derfor af den langsigtede opbygning af kunderelationer, hvor du fremstår som teknisk rådgiver på komponent siden.

Konkrete ansvarsområder vil være:

  • Udvikling af salget af passiver, eksempelvis spoler, transformatorer, EMC komponenter, trådløse RF moduler, kondensatorer, sensorer, lysdioder, integrerede strømforsyningsmoduler mfl.
  • Identificering af nye kunder via bearbejdning af relevante netværk og opsøgende kontakt til R&D afdelinger og dialog med EMS’er
  • Løbende opbygge egen produktviden gennem træning i komponenter og egenskaber

Det bedste match

For at sikre dig succes i rollen vil din onboarding bestå af grundig oplæring i Würth Elektronik’s passive komponenter så de sidder på rygraden. I den første tid vil du opleve din nærmeste leder, Country Manager Ole Sanggaard Knudsen, som spillende træner der sikrer dig en god landing og yder teknisk sparring, når der er behov for dette.

Der opstilles realistiske kriterier for succes i rollen og du kan forvente en arbejdsuge bestående af 10-12 kundebesøg, hvoraf 25% vil være hos nye kunder.

Din erhvervsmæssige profil vil være sammensat af en teknisk baggrund kombineret med enten salgserfaring på B2B niveau eller interessen for dette. Har du erfaring med elektroniske komponenter og/eller design-in salg, er det en fordel.

Du formår at strukturere din egen arbejdsuge og tænke langsigtet i planlægningen af kundebesøg.

Du tilbydes

  • En høj grad af frihed i dit daglige virke i en global vækstvirksomhed, der investerer i din faglige såvel som personlige udvikling.
  • Muligheden for at danne tætte samarbejdsrelationer med kundernes udviklingsafdelinger og blive deres tekniske rådgiver på komponentsiden.
  • En markedsdygtig lønpakke baseret på dine kvalifikationer.

Er du den rette profil?

Da modtager vi gerne dit motiverede CV og ansøgning hos Adecco. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen på tlf.: 31 36 56 25. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger. Når rette kandidat er fundet, afsluttes processen.

Om Würth Elektronik

Würth Elektronik udvikler, producerer og distribuerer højkvalitetsprodukter indenfor komponenter og er en af Europas største producenter indenfor passive komponenter. De er etableret som en juridisk selvstændig enhed i Würth koncernen med hovedkvarter i Sydtyskland og 8000 ansatte på verdensplan. Würth Elektronik forsker og produktudvikler indenfor nye teknologier hvorfor innovation sættes højt på dagsordenen.

Med 23 produktionslokationer på verdensplan er Würth elektronik en af de mest succesfulde enheder under Würth Group’en.

Vælg brugerprofil