Spring menu over

Automatiktekniker søges på aftenhold hos Green Hydrogen Systems i Kolding

  • Job reference 83000

Del denne side på

Ønsker du at arbejde for en spændende udviklings- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling og vil du være en del af en virksomhed, der er førende på feltet indenfor Grøn Energi?

Adecco søger i øjeblikket erfarene automatikteknikere til Try&Hire med mulighed for et fast job hos Green Hydrogen Systems i Kolding. Opstarten er hurtigst muligt for den rette kandidat, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil være med på rejsen og skabelsen af verdens bedste produktion af elektrolyseanlæg!

Din rolle som automatiktekniker hos Green Hydrogen Systems vil bestå i montering og test af delkomponenter og undersamlinger i elektrolysanlæg samt montering af ansæg. Du bliver derfor en vigtig spiller i sikringen af elektrolyseanlæggets funktionsdygtighed.

Arbejdsopgaver:

  • Total mekanisk montage (montering af skinner, kabelbakker, komponenter og kabeltræk)
  • Eftermontage af det færdige elektrolyseanlæg i container
  • Kvalitetssikring og test af eget og andres arbejde
  • Identificering af forbedringsmuligheder i produktionen
  • Oplæring af nye medarbejdere i montage og test

For at lykkes bedst muligt i ovenstående rolle forestiller vi os, at du har en teknisk og/eller håndværksmæssige baggrund som eksempelvis automatiktekniker, montør, elektriker, el-tekniker, VVS'er, smed eller mekaniker. Derudover har du erfaring med industriel montage.

Hvorfor vælge Green Hydrogen Systems?
Hos Green Hydrogen Systems vil du blive en del af en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og medarbejdertrivsel og du vil komme til at indgå i et team bestående af højt motiverede medarbejdere med en god faglig viden.

Arbejdstid og sted:
Der er tale om fuldtidsarbejde under Try&Hire på aftenhold (mandag-torsdag i tidsrummet 14:00-23:15).
Arbejdsgangen vil foregå hos Green Hydrogens Systems' arbejdplads i Kolding.

Der vil i forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Din arbejdsgiver i Try&Hire vil være Adecco A/S, som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesser og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for vores kunde, er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge stillingen via vores hjemmeside eller kontakte os på +45 38387070, hvis du har spørgsmål.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn efter gældende overenskomst samt obligatorisk frokostordning.

Du kan se meget mere om Green Hydrogen Systems og deres spændende virke i videoen nedenfor:

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil