Spring menu over

Bliv Project Manager hos Green Island Vecycle og vær med til at gøre en forskel for den grønne omstilling

 • Job reference 132057

Del denne side på

Har du erfaring med projektledelse på tekniske leveranceprojekter? Vil du lede projektstyring for en række fremtidige grønne energiløsninger? Og vil du være en del af en organisation med en tydelig mission om at skabe community empowerment gennem lokalt ejet grøn infrastruktur? Så er du måske Green Island Vecycles nye Project Manager!

Green Island Vecycle er på en skaleringsrejse, hvor de skal bygge mere end 300 biogasanlæg i Canada og med flere markeder på tegnebrættet. For at lykkes med dette har Green Island Vecycle i samarbejde med Trifork udviklet et digitalt projektstyringsværktøj indeholdende en projektplan fra projekteringsstart frem til ready-to-build. Green Island søger derfor en Project Manager, som kan blive en del af det operationelle hjerte af denne platform og som evner at koordinere indsatser på tværs af en række stakeholders.

Du bliver en central nøglefigur i projekteringen af Green Island Vecycles biogasanlæg

Som overordnet projektleder bliver du ansvarlig for Green Island Vecycles internationale projekter. Du vil have et tæt samarbejde med kunder, partnere, projekteringsteamet, tech-teamet og andre stakeholdere i en række internationale markeder.

Derudover vil du få ansvar for følgende opgaver:

 • tilrette projektplan i administrationspanelet inden launch af projekt
 • dataindhentning og håndtering
 • koordinere processer for myndighedsgodkendelser
 • tilbudsgivning og opdatering af indhold på platformen
 • feedback til tech teamet, der udvikler på platformen ift. nye funktioner eller ændringer i UX.

Du har det forkromede overblik og kan holde momentum kørende i proces med mange deltagere

Du behøver ikke at komme med en tech baggrund, men for at få succes i rollen har du dog teknisk flair og interesse, og du har måske tidligere snuset til digitale styringssystemer.

Vi forestiller os, at du:

 • kan styre opgaver, leverancer og tidsplaner ved hjælp af projektværktøjet
 • taler og skriver engelsk på højt niveau
 • er digital savvy
 • har kulturelt sensitivitet i form af at kunne tale med mennesker fra mange forskellige kulturelle baggrunde

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til techudvikling/SCRUM, biogasteknologi, landbrugssektoren og/eller udviklingsarbejde.

Du bliver en del af en spændende og hurtigt voksende start-up, som allerede har gjort indtog på globale markeder

Da Green Island stadig er en mindre virksomhed, så vægter de deres medarbejders trivsel og udvikling meget højt. Du tilbydes omfattende karrieremuligheder alt efter dine ønsker og kompetencer såsom på sigt at få et team under dig, mulighed for at træde ind i en product owner-rolle, lede projekter på tværs af flere internationale markeder samt at være med til techudvikling, forretningsudvikling og forme organisationen.

Du kan se frem til at blive en del af et passioneret fællesskab på 8 ansatte, hvor du får:

 • gratis frokostordning fra Meyers
 • moderne og lækre kontorfaciliteter
 • mulighed for hjemmearbejde 2-3 dage om ugen
 • mulighed for at rejse til Canada

Green Island Vecycle har eget kontor hos det supermoderne kontorfælleskab BLOXHUB i hjertet af København.

Vil du være en del af den spændende rejse?

For at komme i betragtning til stillingen bedes du uploade dit CV ved at trykke 'ansøg'. Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutterings Specialist, Liselotte Schwanenflügel på +45 28 93 89 83 eller liselotte.schwanenflugel@adecco.dk

Om Green Island

Green Island er en startupvirksomhed etableret i 2019. Green Island er drevet af den grønne omstilling uden brug af fossile brændstoffer. Green Island forvalter, finansierer, designer og installerer og driver forsyningsanlæg, der leverer energi til lokalsamfund. Canada er på nuværende tidspunkt hovedfokus, men de forventer at udvide til flere markeder i fremtiden. Samtidig har Green Island en tydelig mission om at skabe community empowerment gennem lokalt ejet infrastruktur. De vil bidrage til grønne energiløsninger særligt i underserved communities, hvor den grønne omstilling ligeledes bidrager til at skabe lokal økonomisk udvikling.

Mere information

Vælg brugerprofil