Spring menu over

Borgervejleder til Skatteforvaltningens betalingsområde I Ribe

  • Job reference 107215

Del denne side på

Vejledere til Skatteforvaltningens borgervejledning i Ribe

For Skattestyrelsen I Ribe søger vi vejledere med god talforståelse til et vikariat med opstart 03/10. Vikariatet forløber året ud med mulighed for fastansættelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

At deltage i et projekt, hvor du skal ringe ud til borgere, der mangler at betale skat. I samtalen vil du skulle forklare baggrunden for opkrævningen, hjælpe og vejlede til betaling, registrere samtalen mv.

Du vil få den nødvendige oplæring og der vil være kompetente medarbejdere til rådighed undervejs i forløbet, hvis der er brug for yderligere viden.

Det forventes at du:

  • Er detaljeorienteret, omhyggelig og systematisk i din tilgang.
  • Har en grundlæggende økonomisk forståelse.
  • Kan begå dig på engelsk.

Derudover er det en fordel, hvis du tidligere har varetaget en myndighedsopgave, men der er planlagt oplæring i opstarten.

Om Skattestyrelsen

”Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.”

Arbejdstid: Fuldtidsstilling. 37 timer i arbejdstiden mellem 08:30-17:00 mandag og 08:30-16:00 (tirsdag til torsdag) og 08:30-14:30 (Fredag). I oplæringsperioden kan der være færre timer og derfor muligvis ikke helt 37 timer.

Løn: 151,25 kr./t (Dertil kommer pension, fritvalgs opsparing, ferie mv.) Skatteforvaltningen betaler dine pauser (30 min/dagen).

Opstart: 03/10
Slutdato: 31/12

Sted: Sorsigvej 35, 6760 Ribe.

Hvis du har erfaring med ovenstående og er interesseret i stillingen, bedes du oprette profil via www.adecco.dk og uploade dit CV. Herefter skal jeg bede dig fremsende en mail om din interesse for stillingen til Henrik.Jepsen@Adecco.dk og noter i emnefeltet ”Betalingsområdet, Ribe”.

Mere information

Vælg brugerprofil