Brand Manager til marketingteam hos JTI

  • Job reference
    4164451596

 Brænder du for at omsætte dine kreative idéer til handling? Ønsker du en hverdag i et internationalt miljø, hvor I inspirerer hinanden og har det sjovt, mens du formår at få dine projekter i mål til tiden? Og trives du i en selvstændig rolle med ansvar for hele processen? Så læs videre her!


JTI er en ledende international tobaksproducent i stor vækst og på udkig efter en Brand Manager med stort drive og lyst til at udarbejde events, nye lanceringer og markedstiltag til deres RMC produkter (Ready Made Cigarettes).


OM JOBBET

Du trives med at holde dig orienteret omkring udviklingen på markedet og derigennem sørge for at skabe succes og fastholde den positive vækst. Du kommunikerer klart og bredt, forstår at implementere globale aktiviteter til det danske marked og vigtigst af alt får eksekveret dine idéer. Samtidig kan du selvstændigt varetage dit årlige budget med en analytisk og økonomisk tilgang til processen. Du refererer til Sverige og vil have frihed under ansvar og mulighed for selv at præge dine opgaver, fra kontoret i Søborg.

Som Brand Manager får du til opgave at skabe større brand awareness til JTI’s nye og eksisterende produkter. Dette opnår du bl.a. gennem forbrugeradfærd, markedsundersøgelser og marketingtiltag.


Derudover er det dig, som:  

  •  Forbereder lanceringsplaner; herunder fuld marketing brief, tværfagligt samarbejde med JTI Brand Group i Genève HQ til udvikling af målrettede POSM-løsninger for opnåelse af synlighed og opmærksomhed af JTI’s produkter
  • Udarbejdelse af årshjul og handlingsplaner for lokal markedstilpasning af marketingstiltag
  • Arbejder med eksterne bureauer for at udtænke og forstå brandpræstation, samt analysere forbrugersporingsdata og derudfra skræddersy aktiviteter og events, for at maksimere påvirkning og succes
  • Arbejder tæt sammen med salg (inklusiv Sverige) for at udvikle en plan baseret på salgscyklusser, opnå opstillede KPI'er og overvåge effekten
 

Uddannelsesniveau
{Education}

OM DIG

Vi ser gerne du har 2-3 års erfaring fra lignende stilling, samt en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du har kendskab til det danske marked og de danske forbrugere, samt at det er et krav at du har FMCG erfaring.

Du har stort drive, er eksekverende og selvkørende i din adfærd. Du er udadvendt og en teamplayer, og så trives du i et internationalt og socialt miljø med kolleger fra hele Europa, hvor hverdagen foregår ligeså meget på engelsk som på dansk, hvorfor du besidder gode kommunikative evner.Sprog
{Language}

ER DET DÌG VI LEDER EFTER?
Lyder det netop som den karrieremulighed du har gået og ventet på, så send motivationsbrev og CV på, hvorfor du brænder for denne stilling. Tiltrædelse snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.  

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Adeccos rekrutteringskonsulenter, Christina Drejet: christina.drejet@adecco.dk / 3838 7007 eller Christina Tocado Grünwaldt: christina.grunwaldt@adecco.dk /2568 3527.

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om JTI Denmark A/S


OM JTI DENMARK

JTI Denmark is part of JTI, one of the leading tobacco companies in the world, with over 40.000 employees in over 120 countries. We employ experts on everything from retailer equipment and sales materials, to tobacco leafs and product development. For more information, please visit www.jti.com.

The headquarters of JTI in Denmark are located in Søborg, north of Copenhagen. Our sales force is represented across all parts of Denmark and our challenger status creates a rewarding and hard-working culture. Our brands Camel, Winston and B&H are well established in the Danish market. JTI Denmark has also been recognized as a Top Employer for the past 4 years, following a rigorous, independent certification process.

Kontaktoplysninger
Christina Drejet
Recruitment Consultant
38 38 70 07
Christina.Drejet@adecco.dk