Bygningskonstruktør til Friis Andersen Arkitekter

  • Job reference
    4292239093

Har du flair for at sikre kvaliteten, kan tegne og styre selvstændige projekter? Har du solidt kendskab til REVIT og samtidig erfaring med BIM? Er du ambitiøs og lyst til at blive en del af en tegnestue i vækst? Så er det dig, vi er på udkig efter.Friis Andersen Arkitekter er i rivende vækst i særdeleshed i hovedstadsområdet og udvider deres projekteringsafdeling. Vi søger derfor en bygningskonstruktør, der har erfaring indenfor detailprojektering af almene boligbyggeri og institutioner samt renovering. Din rolle bliver projektstyrer og med direkte kontakt til både bygherre, kunder men også sparre med kolleger i faglige løsninger.

Du får ansvar og vi forventer, du tegner selv, arbejder med beskrivelsessystemer og styrer projekter selvstændigt. Du ønsker at stå for egne opgaver fra dispositionsforslag til det færdige udbud. Da vores samarbejdspartnere foretrækker materialet på dansk, er det afgørende, at du er mestrer dansk i skrift og tale.

   

Som person

Er du selvkørende, ambitiøs og engageret i dit arbejde. Du trives og er vant til at have kontakt til eksterne partnere og tilgår proaktivt arbejdsopgaverne, fremstår og agerer troværdigt. Du bliver en del af en tegnestue med 23 medarbejdere, så team-arbejdet bliver prioriteret.

 

Kvalifikationer

Vi har brug for en med erfaring indenfor projektering, og det er et MUST at du kan projektere i Revit som værktøj. Derudover

  • Minimum 3 år erfaring som bygningskonstruktør
  • Du har en håndværksmæssig baggrund som fx murer eller tømrer
  • Du har erfaring med detailsprojektering og projektstyring
  • Solidt kendskab til Revit / BIM
  • Flydende i dansk – både skriftligt og mundtligt
 

Uddannelsesniveau
{Education}

Vi tilbyder

Et job hos en tegnestue med 100 års virke centralt beliggende i Nykøbing Falster. Grundet positiv udvikling med opgaver over hele Sjælland, har Friis Andersen Arkitekter netop udvidet med filial i København, så du vælger selv, hvilket lokation du ønsker at arbejde ud fra. Vi ligger vægt på personlig udvikling og tilbyder derfor større uddannelsesprogrammer inden for de fagområder, vores medarbejdere ønsker.

 

Sprog
{Language}

Sådan ansøger du

Vi samarbejder med Adecco på denne rekruttering, så send din ansøgning og CV via linket. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Christina Tocado, Recruitment Lead +45 2568 3527
Line Sophie Heyn, Researcher +45 3838 1211 


Tiltrædelse er snarest muligt. Vi screener løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

   

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Friis Andersen Arkitekter A/S

Arkitektfirmaet Friis Andersen blev stiftet i 1909 af arkitekt Carl Andersen, og tegnestuen har virket uden afbrydelse siden da.


Friis Andersen er en velfunderet tegnestue med ekspertise inden for et bredt område af byggerier, planlægning og rådgivning.


Siden 1960'erne har vi haft til huse i den fredede Ritmestergård, som ligger på hjørnet af Frisegade og Store Kirkestræde og er en af Nykøbings ældste og mest imponerende bygninger.


I dag har vi også etableret kontor i Kløverbyens kontorfællesskab på Amager, da mange af vores opgaver ligger i hovedstadsområdet.


Tegnestuen ejes i dag af Søren Ibsen og Jesper Øager Jensen.


Vi er medlem af DANSKE ARK og er herigennem omfattet af DANSKE ARK forsikringsselskab.


Kontaktoplysninger
Adecco Recruitment
2568 3527 / 3838 1211