Contract Manager

  • Job reference
    4349042732

Contract Manager til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Arbejdsopgaver

Har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring og vil være med til at udvikle forretningsområdet? Er du udadvendt, faglig stærk, ansvarsbevidst og god til at samarbejde? Så er du måske Administrations- og Servicestyrelsens nye Contract Manager. 

Til deres kontor for Indkøb og Udbud i Administrations- og Servicestyrelsen søger vi en erfaren Contract Manager, som skal være en del af et nyt kontraktstyringsteam. Teamet har ansvar for en central og professionel styring af Skatteministeriets kontrakter på varer og tjenesteydelser, med undtagelse af IT. Teamet yder proaktiv kontraktstyringsydelser over for styrelserne, som handler på kontakterne. Teamet er med til at sikre gode relationer til leverandører samt være bindeleddet således, at styrelserne kan fokusere på deres kerneopgaver. Der er tale om et vikariat af længere varighed, administreret af Adecco.


Alsidige opgaver med forskellig kompleksitet og højt serviceniveau i fokus 

Som Contract Manager vil du blive en del af kontraktstyringsteamet, som består af to Contract managers. Derudover er der tilknyttet en udbudskonsulent og to indkøbere, som dog løser andre opgaver ved siden af. Kontraktstyringsteamet er i rivende udvikling, hvorfor du har gode muligheder for at være med til at sætte dit eget præg på teamet. Teamet fungerer i tæt samspil med deres kollegaer i Indkøb og Udbud, leverandører samt de øvrige styrelser i Skatteministeriet.
Vi forestiller os, at dine opgaver hovedsageligt vil ligge inden for følgende områder:  

- Løbende og vedvarende dialog med leverandørerne for at sikre et godt leverandørforhold og bedst muligt udbytte af kontrakterne
- Koordinering, planlægning og opfølgning på leverandørmøder og møder med kunder
- Samarbejde med Økonomistyrelsen og SKI i forhold til de aftaler de udarbejder for Skatteministeriet
- Udarbejdelse af procesbeskrivelser for aktuelle arbejdsopgaver
- Bindeled mellem alle interessenterne
- Sikre optimal værdi af kontrakterne
- Definere kontrakternes risiko og væsentlighed
- Skabe overblik over kontraktvilkår og rettigheder
- Sikre compliance og en effektiv risikostyring
- Bidrage til at opsamle læringspunkter og erfaringer fra kontraktperioderne
- Implementering af koncernens kontrakter i deres cm-system
- I samarbejde med de øvrige teammedlemmer sikre en succesfuld udvikling af kontraktstyringsteamet.

 

Indkøb og Udbud – dit nye kontor  

Kontoret er Skatteforvaltningens centrale indkøbsenhed bestående af 15 engagerede medarbejdere. Vi gennemfører indkøb og udbud på tværs af koncernen. Kontoret har til formål at sikre, at indkøb gennemføres således, at Statens indkøbspolitik og gældende udbudslovgivning overholdes. Vi indkøber for ca. 1 mia. kr. årligt og indgik i 2019 ca. 124 kontrakter. Kontoret består af et udbudsteam, et kontraktstyringssteam og et indkøbsteam, der arbejder tæt sammen om at løse de koncernfælles indkøbs- og udbudsopgaver af alle varer og tjenesteydelser med undtagelse af IT.  


Holdånd og stærkt fagligt miljø 

Efter en grundig introduktion kan du se frem til en hverdag i en dynamisk organisation, hvor der er fokus på at løfte i flok, hvor der er gode muligheder for at lære nyt, og hvor du vil gøre en forskel sammen med faglig dygtige kollegaer. Det kræver engagement og indsats. Lyder det som dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. 

         

Kvalifikationer
{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}

Personlige egenskaber

Proaktiv og selvkørende Contract Manager

Du kan have en mellemlang eller videregående uddannelse inden for økonomi, jura, handel eller indkøb.
Erfaring fra en Contract Manager funktion i en større privat eller offentlig organisation vil blive prioriteret, ligesom vi gerne ser, at du har kendskab til og forståelse for offentligt indkøb. Har du erfaring med opbygning af en Contract Management funktion/enhed, er det et ekstra plus.

Du er proaktiv og selvkørende, arbejder struktureret og følger dine opgaver helt til dørs med dokumentation af dine resultater.
Du er stærk med tal og analyser og kan arbejde med Excel på et højt niveau. Du er fortrolig med IT-systemer og har let ved at tillære dig nye systemer
Som kommunikator er du både mundtligt og skriftligt velformuleret og kan formidle kernen i en sag til forskellige faggrupper og samarbejdspartnere.
Som person er du ansvarsfuld, udadvendt og har et godt humør. Du er fleksibel og motiveres af at skabe optimale løsninger og gode resultater i samarbejde med kolleger og interessenter. Det ligger dig naturligt at have et godt overblik, og du trives med at håndtere mange opgaver samtidigt. Din arbejdsstil er struktureret, og du arbejder ansvarsfuldt og formår at prioritere dine opgaver.

 

Sprog
{Language}


Ansøgning og kontakt  

Hvis du har erfaring med ovenstående og er interesseret i stillingen, bedes du oprette en profil via www.adecco.dk og uploade dit CV og ansøgning samt eksamensbeviser, referencer mv. Herefter skal jeg bede dig fremsende en mail med din interesse for stillingen til Henrik.Jepsen@Adecco.dk.

Opstart 01/03-2021 frem tom. 31/12-2021.
Din ansættelse i vikariatet bliver omfattet af HKs overenskomst. Adecco administrerer og afholder din løn- og pensionsforhold.
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

 

Dit arbejdssted bliver indtil videre Brændgårdvej 10, 7400 Herning. 

 

Andre oplysninger
{TravelAmount}

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Henrik Jepsen
Staffing Consultant
30465854