Spring menu over

Controller til Siemens Gamesa i Vejle

  • Job reference 89016

Del denne side på

Er du en erfaren controller, og har du et ønske om at arbejde i en spændende international virksomhed? Så læs med her – Siemens Gamesa i Vejle søger en Controller til en projektansættelse frem til december 2022.

Dine ansvarsområder som Controller:

  • Indsamle data, køre datatjek og trendanalysere på ressourcestyringsområdet.
  • Sikre opdatering af portefølje- og ressourcestyringsværktøjer inklusiv milepæle og change log samt være operationel support på ressourcestyringsaktiviteter.
  • Afstemme porteføljeprogrammer med bestillende parter og opretholde overblik over ressourcebudgettet.
  • Yde professionel support med struktureret verbal information, indsamle og analysere data og forberede dokumentation og præsentationer.
  • Understøtte avanceret rapporteringsinitiativer på tværs af Equipment.

Endelig ser vi, at du er fremragende til at håndtere gode relationer med flere forskellige interessenter, og at du er i stand til at kommunikere og planlægge statusmøder med stakeholders fra hele vores division.

Hvad skal der til for at gøre en forskel?

Ideelt set har du en kandidatgrad inden for økonomi, business administration eller lignende uddannelse, og du har minimum 3 års erfaring med projektstyring med stor forståelse for porteføljestyring. Du har også tilegnet dig viden om globalt anerkendte porteføljestyringsværktøjer.

Du er en erfaren bruger af Office, især Excel og PowerPoint. Det er et plus hvis du har erfaring med PowerBl.

Du er detaljeorienteret, analytisk og er meget struktureret. Du har en vilje og evne til at overholde deadlines og arbejder godt under pres.

Det er en stor fordel, hvis du trives i et multikulturelt miljø og før har arbejdet i større organisationer. Det er derfor vigtigt, at du har fremragende engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.

Skulle du have opnået dine kvalifikationer og færdigheder på en alternativ måde end ovennævnte, modtager vi gerne stadig din ansøgning.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Så send et motiveret CV, hvor du inkluderer et par linjer om, hvorfor du er den rette til stillingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Amalie Christensen på 3838 1134.

Du bliver ansat gennem Adecco, som varetager rekrutteringsprocessen for Siemens Gamesa.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere information

Vælg brugerprofil