Controller

  • Job reference
    4173397361


Har du 2-4 års revisions- eller regnskabserfaring evt. kombineret med et par års controller erfaring, og kan du jonglere financial- såvel som business controlling, så har vi et spændende job til dig.


DIN ROLLE I TEAMET
Du får mulighed for at bidrage med din solide grundviden om regnskabsregler og for at være med på en rejse, hvor vi udvikler Finance i retning af ”work smarter”, bl.a. i form af måden vi udarbejder analyser og supporterer forretningen. Din solide grundviden bringer du ligeledes i spil, når du laver hensættelser og periodiseringer i forbindelse med månedsluk, og når du laver analyser af dækningsgrad og SGA omkostninger. Dernæst bringer du din viden i spil, når du udarbejder afdelingsregnskaber, og når du hjælper afdelingslederne med årsag- og afvigelsesforklaringer samt laver balanceafstemninger og udarbejder reviews. Du får således en høj grad af ansvar og frihed til at løse dine opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er handlekraftig og en ”afslutter”. Udover at kunne arbejde selvstændigt er din hverdag præget af tæt samarbejde og en stor kontaktflade til øvrige kollegaer i huset, hvorfor det ligeledes er vigtigt, at du er en teamplayer. Din daglige gang bliver på vores hovedkontor på Frederiksberg, hvor du bliver del af et team på tre samt studentermedhjælpere med reference til Adeccos Head of Accounting and Controlling.

DINE EVNER & KOMPETENCER  
Du er viden begærlig og en ”fast learner”, og du opnår succes som Controller qua din passion, dit høje personlige drive, dit sublime øje for forretningsudvikling og din evne til at forvandle tung data og lange Excel ark til let tilgængelig viden. Alt dette kombinerer du med din solide grundviden om finansiel rapportering og din stærke regnskabsforståelse. Dine analytiske evner samt din sans for detaljer sikrer, at vi har vedvarende høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Med din høje forretningsforståelse og dit fokus på performance agerer du sparringspartner for Adeccos CFO og for Head of Accounting & Controlling, og du assisterer med forecast og finansielle rapporteringer til samme. Du laver endvidere omfattende månedlige og kvartalsvise finansielle rapporteringer til vor koncern samt I/C (Inter Company) cross charges. Udover at du arbejder selvstændigt, arbejder du målrettet og med fokus på overholdelse af deadlines, hvilket bl.a. ses ved månedsluk, ved rapportering til Adecco Group Global, i forbindelse med materialeforberedelse til ekstern revision og i øvrigt generelt i dagligdagen.


Baggrund:Cand.Merc.Aud, HD(R) eller lignende. Erfaring: 2-5 års relevant erhvervserfaring som Revisor el. Financial Controller & erfaring med rapportering, controlling, revision og/eller finansielle analyser. Skills: Excel på højt niveau, ubesværet kommunikation på engelsk i skrift & tale og ideelt set stærk i Navision & BI værktøjer.

HVORFOR VÆLGE OS?
For os er god kemi lige så vigtigt som dine faglige kvalifikationer. Hos Adecco har vi en stærk fællesskabsfølelse. Trivsel og arbejdsglæde er i højsæde. Vi har en flad og uformel organisation med højt til loftet og plads til udvikling og performance. Hos Adecco elsker vi at være sociale og holder derfor mange sociale arrangementer. Endeligt er vi en del af en global koncern, hvilket muliggør udlandsophold.

Er du vores rette match?

   


{Qualification}

Uddannelsesniveau
{Education}


{Personality}

Sprog
{Language}


{ApplicableCondition}

Andre oplysninger
{TravelAmount}

About Adecco DK

Contact info
Camilla Damm Moller
HR Konsulent
30250484
camilla.damm-moller@adecco.dk