Spring menu over

Deltid, service og lager på Vestegnen? Lager- og logistik medarbejder søges

  • Job reference 4393309605

Del denne side på

Adecco Industri søger kandidater til lagerarbejde

Leder du efter et fleksibelt arbejde indenfor lager- og logistik, som giver dig frihed til at vælge hvor og hvornår, du vil arbejde?


Område: Sjælland, Ishøj, Høje-Taastrup.

I Adecco har vi travlt indenfor industribranchen og vi har måske lige jobbet til dig! Vi søger i øjeblikket kandidater navnlig medarbejdere til dag-til-dag vikariater og deltidsstillinger.


Vi søger kandidater der har stor interesse for fysisk lagerarbejde. Erfaring er ikke et krav, den får du nemlig hen ad vejen. Der er muligheder for dag-til-dag vikariater, projektansættelser eller længerevarende vikariater, der fører til fastansættelser.

Som medarbejder hos Adecco skaber vi muligheder for at du kan få en fod indenfor hos forskellige virksomheder, du kan prøve nye brancher af, få skabt et bredt netværk og få erfaring. Du kan med andre ord, få en uvurderlig erfaring i praksis, hvor du tilmed kan lære helt nye færdigheder. 

Bemærk at lønnen vil være starte fra 123.43/timen i Taastrup. Det afhænger dog af vikariatet og arbejdsopgaven, men forvent førnævnte lønsats.

Det er vigtigt at du er ansvarsfuld og selvom der kan være travlt, går du ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du vil blive en vigtig person, når det hele skal løbe rundt ude hos vores kunder og de skal derfor kunne regne med netop dig! Ofte vil arbejdet kræve, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er god til at kommunikere bredt med mange forskellige faggrupper og mennesker.

Arbejdet kan være på dag-, aften-, nat- og weekendhold. Dansk er ikke et krav.

Vi tager os af det praktiske og garanterer ansættelse under ordnede forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst samt pensionsordning og feriepenge. Med andre ord –du skal blot koncentrere dig om at levere et godt stykke arbejde hos vores kunder. Vi håber du vil med ombord?

Ansøgning:

Vi kan primært tilbyde deltidsarbejde, men der vil også være muligheder for fuldtid. 

Det er en fordel hvis du har kørekort, truck eller andre relevante certifikater, men ikke en nødvendighed.

 

Har ovenstående fanget din interesse så tryk på ”Ansøg” allerede i dag – Vi kalder løbende kandidater ind til samtale og der er mulighed for hurtigt opstart.
Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SHR Konsulent, Andreas Holm på tlf.: 38381100 mellem kl. 09:00-15:00.

       

Om Adecco DK

Kontaktoplysninger
Andreas Holm
Staffing Consultant
38381132

Mere information

Vælg brugerprofil