Spring menu over

Dygtig mekaniker eller montør søges til virksomhed i Kolding.

  • Job reference 86449

Del denne side på

Ønsker du at arbejde for en spændende udviklings- og produktionsvirksomhed i rivende udvikling og vil du være en del af en virksomhed, der er førende på feltet indenfor Grøn Energi?

I Kolding søger vi i øjeblikket erfarende montører til Try&Hire samt mekanikere til Try&Hire. Vi søger dig, der enten er faglært elektriker eller har god erfaring med elektrisk montagearbejde. Vores kunder er i rivende udvikling og søger derfor nye medarbejdere til opstart hurtigst muligt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil være med på rejsen og skabelsen af verdens bedste produktion af elektrolyseanlæg og kølemaskiner!

Din rolle som medarbejder vil bestå i montering og test af delkomponenter og undersamlinger af enheder samt montering af anlæg. Du bliver derfor en vigtig spiller i sikringen af enhedernes funktionsdygtighed.

Arbejdsopgaver:

  • Total mekanisk montage (montering af skinner, kabelbakker, komponenter og kabeltræk)
  • Eftermontage af det færdig producerede enheder
  • Kvalitetssikring og test af eget og andres arbejde
  • Identificering af forbedringsmuligheder i produktionen
  • Oplæring af nye medarbejdere i montage og test

For at lykkes bedst muligt i ovenstående rolle forestiller vi os, at du har en teknisk og/eller håndværksmæssige baggrund som eksempelvis elektriker, montør, el-tekniker, automatiktekniker, VVS'er, smed eller mekaniker. Derudover har du erfaring med industriel montage.

Hvorfor vælge os?
Hos Adecco sørger vi for, at du vil blive en del af en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og medarbejdertrivsel og du vil komme til at indgå i et team bestående af højt motiverede medarbejdere med en god faglig viden.

Arbejdstid og sted:
Der er tale om fuldtidsarbejde under Try&Hire på daghold og aftenhold. Arbejdsgangen vil foregå hos vores kunde i Kolding.

Der vil i forbindelse med opstarten være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Din arbejdsgiver i Try&Hire vil være Adecco A/S, som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, der altid sikrer varetagelsen af dine interesser og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR-partner for vores kunde, er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere. Vi indkalder derfor løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge stillingen via vores hjemmeside eller kontakte os på +45 38387070, hvis du har spørgsmål.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn efter gældende overenskomst.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis ovenstående har vagt din interesse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere information

Vælg brugerprofil