Spring menu over

El-installatør med forretningsforståelse og lederevner

 • Job reference 130986

Del denne side på

Drives du af kvalitet og har du et godt øje for forretningsmuligheder? Og ønsker du at være kulturbærer indenfor kundeservice og tværfagligt samarbejde? Da kan du være det rette match til Factum2’s El og Teknikafdeling i Horsens.

En lederrolle med stor indflydelse på forretningen

Hos Factum2, El og Teknik, får du det fulde ledelsesansvar for afdelingens elektrikere, der løser opgaver indenfor huseftersyn, installationsopgaver og opsætning af ladestandere til el-biler. Det er dermed din opgave at sikre den rette oplæring, faglige sparring og daglige koordinering af opgaver. Du er på samme tid projektleder på afdelingens installationsopgaver alt imens du står for kvalitetssikringen af disse.

En væsentlig opgave består i at udvikle salg på eksisterende forretningsområder og spotte nye muligheder i markedet i tæt samarbejde med din daglige leder, CEO Thomas Bendtsen Nedergaard. Du får dermed muligheden for at påvirke forretningen direkte og være med til at udvide dine medarbejderes og egen opgaveportefølje.

Dine primære opgaver bliver:

 • Daglig ledelse og koordinering af afdelingens opgaver
 • Varetagelse af huseftersynsordningen og deraf følgende opgaver med lovliggørelse
 • Salg og projektledelse indenfor traditionelt installationsarbejde
 • Indberetninger til sikkerhedsstyrelsen
 • Daglig kontakt til kunder og samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af procesbeskrivelser, vejledninger og manualer
 • Udvide eksisterende forretningsområder og spotte nye muligheder i markedet
 • Sikre internt, tværfagligt samarbejde
 • Deltage i ledermøder

Din profil

Du kommer med en baggrund som autoriseret el-installatør og har gjort dig erfaringer indenfor huseftersyn. Det falder dig naturligt at udarbejde elinstallationsrapporter og arbejde IT-baseret ligesom du føler dig godt hjemme i Sikkerhedsstyrelsens anvisninger og regelsæt.

At arbejde struktureret og derigennem skabe et godt overblik falder dig naturligt og du har som person naturlige lederegenskaber idet du går forrest som kulturbærer og samler dine medarbejdere omkring afdelingens værdier og mål. Du har en nysgerrighed på, hvordan du kan påvirke værdikæden i forretningen og spotter hurtigt markedsmuligheder som du proaktivt bringer videre i ledergruppen.

Det er dig, vi leder efter, hvis du desuden

 • Motiveres af en rolle med stort ansvar
 • Trives med alsidige opgaver, du selv er med til at påvirke
 • Evner at skabe og vedligeholde gode relationer til eksterne samarbejdspartnere

Du tilbydes

Et spændende job med væsentlig betydning i en virksomhed med en sund forretningsstrategi. Du får muligheden for at skabe en afdelingskultur baseret på høj kvalitet og tværfaglighed i en virksomhed, der giver plads til dine input og idéer. Du bliver en del af en virksomhed hvor tillid er en vigtig værdi, hvorfor du oplever stor frihed i dit daglige virke.

Derudover tilbydes du en markedsdygtig lønpakke med pension og frokostordning i nye lokaler centralt placeret i Horsens.

Er jobbet noget for dig?

Du søger jobbet hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Factum2, El og Tekniks nye El-installatør. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Mere information

Vælg brugerprofil